insignia

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astramı satıp insignia 180 hp turbo elegance modelini almayı düşünüyorum.kafamı karıştıran internette sıfır ayarında bi dünya satlık insignia var.acaba aracın memnuniyet dercesi düşükmü.kronik bir problemmi var.birde lpg li birşey almayı düşünüyorum sizce ne dersiniz .allternatifi ww passat tdı

ben baya uzun araştırdım insignia ya lpg için. en son aracı almaktan vazgeçtim . turbo olayından dolayı lpg de verim olmadığını çok yerde söylediler. gittim 1,6 180 lik astra aldım ne farkı varsa:D ama lpg li düşünüyosan alma derim boşver araca yazık parana yazık.

benzinli insignia ya karsi alternatif pasat tdi. düsünüyorsunuz ben olsam 2.0 cdti 160 hp dizel insignia düsünürdüm.

ya kararsız kaldım insignianın görüntüsüne vuruluyorum.ama dediğim gibi okadar satlık insignia varki ondan korkuyorum arkadaşın dediği gibi lpg olayı aklımı karıştırıyor astra demişsin güzel araç ama ben daha kemikli olmasından ötürü insignia veya passat düşünüyorum

insignia da lpg sistemleri pek randıman vermiyor

69.000 tl ye 2.0 dizel insignia satılıyorr sıfır ama vergi sıkıntı olur derseniz passat yeni kasası ile herkez tarafından değişik yorumlara neden olsada 1.6 dizel motor hayet az yakan güzel bir araç

bana kalmış olsa dizel 2.0 dizel insignia alırdım

dediğiniz gibi dizelde vergi yükü fazla zaten benim limit maximium 50000 tl yani insigniayıda ikinci el düşünüyordum

ilanlara takılmamak lazım, ötv indirimi döneminde arabayı 65.000'e alan 70.000'e 2.el ilanı veriyordu:D yani satanda ilan açıyor satmayanda.
Insignia'da bir süre lpg kullanmamak lazım, magnezyum alaşımlı subaplar yüksek ısıda eriyor. hatta Çorum'da bir Insignia sahibi bu sorun yüzünden epey olay çıkarttı:)
bu yüzden lpg firmaları yeni sistemler geliştiriyor. henüz uygulamaya geçmedi.
bana sorarsanız tavsiye ederim, fiyat/donanım/performans en iyi araçlardan :good:

Son düzenleme:
Geri