ISITMALI YAN AYNALAR sonradan yaptırma şansımız varmı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gungun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gungun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar aynaları ısıtmalı yapma şansımız varmı ? yagmurlu havada yan aynalar kullanilmiyor hiç. insan bi isitma koyardi 50 kagıtlık arabaya :) internette bi forumda okudum arka cam resistansina kabloyla baglatip yaptiran olmus,servise gitsek tonla para isterler.yapan veya bu konuda bilgisi olan var mi ?

Ynt: ISITMALI YAN AYNALAR sonradan yaptırma şansımız varmı ???

Aynalar ısıtmalı diye biliyorum ama...

[quote author=astek34 link=topic=6916.msg165405#msg165405 date=1359278148]
Klima kumandalarındaki arka cam ısıtma düğmesine bastığınızda ,yan aynalarda da ısıtma yapıyor. Araç kullanım kılavuzunda , aşağıya linkini ekledim. 15.sayfada bilgisi bulunmaktadır.

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/04_Owner/02_Manuals/Astra_J/Kullanıcı%20El%20Kitabı_KTA%202685-2_Baskı%20Agustos%202010.pdf

[/quote

arka cam isitma zaten acik oluyo ama yagmurlu havada yan aynalarin ustundeki suyu goturmuyo yan aynalari kullanamiyorum :s

Sanırım bu aynadaki ısıtma aynadaki buzu çözüyordu sadece. Aynaları kurutanını hiç görmedim. Üst sınıf araçlarda mevcut mu bu özellik acaba?

Yağmurlu havalarda su damlacıklarını da buharlastiriyor

gradient link' Alıntı:
Yağmurlu havalarda su damlacıklarını da buharlastiriyor

O zaman çok iyi.

Ben bugün bayağı bir faydalandım aynadaki damlacıkları buğarlaştırmak için.

Bende rüzgardan kendi kendine kuruyor sanıyordum, yeni birşey öğrenmiş oldum. (:

Resistans düğmesine basıldığında arka cam ile aynalarda ısınır ancak hemen değil resistansın ısınabilmesi için biraz zaman geçmesi lazım yani basar basmaz bir fark göremezsiniz beklemek gerek.

Geri