bizim araba iskenderunda abimde. benim de ustalar fln butun tanıdıklar burda. 2-3 haftaya kdr iskenderuna gidicem ve arabayı bi bakıma sokmak gerekecek. en azından bildiğim ufak tefek sorunlar var.:
1-kapı lastiklerinden değişmesi gerekenler var.
2-ön tamponun vidası atmıs tamiri veya çıkma bişi bulunursa takılması gerekecek.
3- lpg ayarı gerekebilir. burdan giderken hala çözemediğim bi sorun; rolantideyken devir ibresinde bi dalgalanma, arabada bi titreme vardı. devam ediyosa baktırabilirim.
bunları yaptırabileceğim güvenilir bi opel ustasına ihtiyacım var iskenderunda. yetkili servis pahalı olur diye düşünüyorm. o yüzden özel servis fln olmalı heralde. tanıyan, tavsiyesi olan?
önceki başlıklarda yetkili servis bunu buldum. bunları tanıyan? fiyatları ve hizmeti hakkında fikri olan?
Anıl Otomotiv Tic. Paz. Ltd. Şti.
Hatay, Prof M.Aksoy Cad. E.5 Üzeri No:82
Tel.: 326-6187700; Fax.: 326-6187707
Email: anil.iskenderun.servis@net.opel.com
Anıl Otomotiv Tic.Paz.Ltd.Şti
Hatay, İskenderun Yolu Üzeri 6.Km Antakya
Tel.: 326-2855870; Fax.: 326-2855874
1-kapı lastiklerinden değişmesi gerekenler var.
2-ön tamponun vidası atmıs tamiri veya çıkma bişi bulunursa takılması gerekecek.
3- lpg ayarı gerekebilir. burdan giderken hala çözemediğim bi sorun; rolantideyken devir ibresinde bi dalgalanma, arabada bi titreme vardı. devam ediyosa baktırabilirim.
bunları yaptırabileceğim güvenilir bi opel ustasına ihtiyacım var iskenderunda. yetkili servis pahalı olur diye düşünüyorm. o yüzden özel servis fln olmalı heralde. tanıyan, tavsiyesi olan?
önceki başlıklarda yetkili servis bunu buldum. bunları tanıyan? fiyatları ve hizmeti hakkında fikri olan?
Anıl Otomotiv Tic. Paz. Ltd. Şti.
Hatay, Prof M.Aksoy Cad. E.5 Üzeri No:82
Tel.: 326-6187700; Fax.: 326-6187707
Anıl Otomotiv Tic.Paz.Ltd.Şti
Hatay, İskenderun Yolu Üzeri 6.Km Antakya
Tel.: 326-2855870; Fax.: 326-2855874