Arkadaşlar Merhaba
DanqerousMan arkadaşım İstanbul etkinliği diye bir konu açmış. Ancak elde somut birşey yok.
Sitenin (sanırım) en genci olarak sizi yaşadığım minik cennete davet etmek istiyorum. Ben İstanbul-Sarıyer-Rumelifeneri'nde oturuyorum.
Karadeniz ile Marmara'nın birleştiği doğayla başbaşa güzel bir birliktelik geçirmemiz için davetimi kabul ederseniz çok sevinirim. Denize karşı opellerimizi dizelim
Mekan ile ilgili görseller aşağıdaki gibidir. Havalar ısındığında bir pazar günü bu organizasyonu mutlaka yapalım.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 765x542 VE 52KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 635x485 VE 60KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x550 VE 150KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 900x598 VE 135KB.
Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz...
DanqerousMan arkadaşım İstanbul etkinliği diye bir konu açmış. Ancak elde somut birşey yok.
Sitenin (sanırım) en genci olarak sizi yaşadığım minik cennete davet etmek istiyorum. Ben İstanbul-Sarıyer-Rumelifeneri'nde oturuyorum.
Karadeniz ile Marmara'nın birleştiği doğayla başbaşa güzel bir birliktelik geçirmemiz için davetimi kabul ederseniz çok sevinirim. Denize karşı opellerimizi dizelim
Mekan ile ilgili görseller aşağıdaki gibidir. Havalar ısındığında bir pazar günü bu organizasyonu mutlaka yapalım.