istanbuldaki opel sahipleri

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
istanbuldaki opel sahipleri birbirimize bulundugumuz yeri yaptıgımız işin bilgisini verelim hic olmazsa bir işimiz oldumu baskasına gitmeyelim dostluklar kuralım
mesela ben zeytinburnunda oto galericiyim 2.ci el otomobil alım satımı yapıyorum

istanbuldaki opel sahipleri birbirimize bulundugumuz yeri yaptıgımız işin bilgisini verelim hic olmazsa bir işimiz oldumu baskasına gitmeyelim dostluklar kuralım
mesela ben zeytinburnunda oto galericiyim 2.ci el otomobil alım satımı yapıyorum

ewt arkadaşım biliorm hatta bizim oğlanda seninle konuşurken seni görmüş galerinin ismini fln sormuştu geçende hastaneye gitti dönüşte bile bile senin arabanın fiyatını sormuş ama sen satılık değil demişsin

mrh. ben istanbul üniversitesi matbaasında baskı hazırlık bölümündeyim fatih horhordayım

ewt arkadaşım biliorm hatta bizim oğlanda seninle konuşurken seni görmüş galerinin ismini fln sormuştu geçende hastaneye gitti dönüşte bile bile senin arabanın fiyatını sormuş ama sen satılık değil demişsin

kendisini tanıtmadı öyle kuru kuru sordu kactı kapımız tum dostlarımıza acıktır
yolu dusen herkez gelsin cay icsin dostuklar doğarken olmuyo bir vesileyle tanısıp arkadas olup dostuk kuruyoruz

Son düzenleme:
kendisini tanıtmadı öyle kuru kuru sordu kactı kapımız tum dostlarımıza acıktır
yolu dusen herkez gelsin cay icsin dostuklar doğarken olmuyo bir vesileyle tanısıp arkadas olup dostuk kuruyoruz

uzun vadede corsa cdti almayı planlıyorum.Yolum düşerse irtibata geçebilirim ama almama 1 seneye yakın var.

teşekkürler

merhaba ben fatıh sehremın de ıkamet edıyorum
derı sektorunde calısıyorum

Geri