işte bizim canavar (opel değil ama bakmaya değer)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buraq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Buraq

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
standart 2500cc 136hp
rallitronic kiti ile 167hp
otomatik vites
4x2
mitsubishi l200

bu da benim gündüz canavarım
insaatlarda,dagda bayırda gezdigimiz,asfaltta benim diyen arabalara kalkısta,gidiste toz yutturdugumuz alet :)

evet 2500cc ve ralittronic ile 167hp ye cıkartılmıs motor...d moduna alıp gaza basın yeter :)

güzel araç.. sinopta dayımda vardı kullanmıştım.. bazen direksiyonu çevir çevir zor topluyosun:D.. yani normal bi arabada diyelim sola 3 tam tur dönüyosa direksiyon.. bu arabada 4 kere falan dönüyo, o yüzdende arabanın acemisiysen tuhaf geliyo.. nissanlardada acayip hassas direksiyon, yağışlı havada falan bilmeyen adam kaza yapar.. pick uplara dikkat : )

Hey Yafrum benim Deli bi Makina valla :D Kazasiz Belasiz Binesiniz....

güzel araç.. sinopta dayımda vardı kullanmıştım.. bazen direksiyonu çevir çevir zor topluyosun:D.. yani normal bi arabada diyelim sola 3 tam tur dönüyosa direksiyon.. bu arabada 4 kere falan dönüyo, o yüzdende arabanın acemisiysen tuhaf geliyo.. nissanlardada acayip hassas direksiyon, yağışlı havada falan bilmeyen adam kaza yapar.. pick uplara dikkat : )

evet direksiyon bi acayip gündüz bunu kullandıktan sonra aksam vectra tüy gibi geliyor :) 2 gün üst üste sehirlerarası yük tasıdık (edremit-canakkale) 1200kg bana mısın demedi rampalarda bile :)

Hey Yafrum benim Deli bi Makina valla :D Kazasiz Belasiz Binesiniz....

amin sagolasın

masallah...Allah kaza bela gostermesın.

beklediğim kadar değişmedi depo basına ortalama menzil 50km azaldı sadece.
sehirdısı azaldı diyebilirim arac dahada rahatladı sabit hızda :)

gerçekten çok güzel duruyor kazasız belasız kullan

Geri