İyi günler,İyi Forumlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alonetrf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alonetrf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İyi günler arkadaşlar Ben Hasan, 18 yaşındayım ve bu yıl üniversiteyi kazandım.Hatay/Antakyalıyım.Üniversite olarak memleketimde okumaya karar verdim ve Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünde 1.sınıf öğrencisiyim.Üniversite hediyesi olarak ailem bana opel astra makyajlı kasa 1.6 edition beyaz renk araç satın aldılar ve arabamı 12 ekim tarihinde sipariş verdim ve hala gelmesini bekliyorum kasım sonu gibi elimde olacağını söylediler.Ehliyetimide 18 ekimde girmiş olduğum direksiyon sınavını kazandım ve bu hafta içinde ehliyetime kavuşacağım.Beni dinlediğiniz için teşekkürler, Hepinize iyi forumlar :)

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=6225.0 Arkadaşlar yeni açtığım bu konu hakkında acil fikirlerinizide beklemekteyim şimdiden teşekkürler :)

Ynt: İyi günler,İyi Forumlar :)

aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

welllcommee

hoşgeldiniz,,,
aracınıza bir an önce kavuşmanız dileğiyle,, geçmiyordur şimdi sizin için günler,,,

Hoşgeldiniz
En kısa sürede ehliyetine ve aracına kavuşman dileğiyle..

Aramıza hoşgeldiniz.

Aynen günler geçmiyor birde yaşım küçük içimde öyle böyle bir heyecan yok gelsede şu sistemi takıp keyfime baksam :D kasım sonu dediler bekliyorum işte 40 gün oldu :D

welllcommee keyifli forumlar dilerim

Geri