izmir cadence spl team....

goldbergbrk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar sistemimi sizlerle paylaşayım değerli yorumlarınızı bekliyorum
malzemeler hazır en kısa zamanda montaj yapılınca fotolarınıda ekleyeceğim

devil.gif
Araç= OPEL ASTRA G 2001 HB
devil.gif

Ana ünite = Pıoneer 7950 usb
Mono ampli = Cadence dca 2500.1
Sterıo ampli = Cadence txa 6004
Woofer = Cadence zrs 15 1000.2 2ohm 2 tane
Component = Cadence cvl 6k 2 takım

** ALT YAPI **

Capasitör = Dırected audıo 10 farad hybrid
Kablo = 0 awg stinger power kablo
Rca = stinger hyper ve ass series
Power = 72 amper mutlu akü + 100 amper ek akü
Block = Audıopıpe 0 awg blok gold editoon dağıtıcı
fuse(sigorta)= Audıopıpe 100 amper sigorta

sağolun değerli düşünceleriniz için sistemin montajında gerekli resimleri sitede paylaşırım.
en kısa zamanda ürünlerin ve aracın genel fotoları yayınlanacaktır

burak hadi bakalım seni bekliyoruz sağlam olacak :) biz sistemi dağıttık sattık :D sıra sende kopar ortalığı :D

hem adaş hem memleketlim olarak seni tebrik ederim gayet güzel bi sistem önceki mesajlarından da bildiğim üzere müzik sistemleri ile ilgili baya bi bilgi sahibisin bende yakın bi zamanda sade bir sistem kurmak istiyorum bu yüzden yardımına başvurabilirim biraz:D

Kimbilir sesi nasıLdır onun güLtepe de dikkat çeken bi arabadır kesin :)

hem adaş hem memleketlim olarak seni tebrik ederim gayet güzel bi sistem önceki mesajlarından da bildiğim üzere müzik sistemleri ile ilgili baya bi bilgi sahibisin bende yakın bi zamanda sade bir sistem kurmak istiyorum bu yüzden yardımına başvurabilirim biraz:D
sağol adaş eksik olma iyi dileklerin için
senin sistem için elimden bişe gelirse tabi yardım etmeye çalışırım.sen bana ulaş yeterli gerisini hallederiz:D

Kimbilir sesi nasıLdır onun güLtepe de dikkat çeken bi arabadır kesin :)
herzaman dikkat çekmişizdir gültepenin ilk nitro oksit sistemli doğanı bizdeyken yine tekdik
bundan önceki sistemimlede buralarda tek idim buralarda bu işlere hewes pek yok olanında bütcesi imkanı fikirleri kısıtlı olduğundan pek bir hareket yok
şimdiki sistemde gültepe değil izmirde tek olmaya çalışıcaz:) yakında oto hifi dergisinde aracımız görüntülenecektir zamanı duyurulacaktır :))

Geri