İZMİR de ARACIMI BOYATABİLİCEĞİM YER ARIYORUM?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerem29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar izmirde aracımı boyatabiliceğim temiz işçiliği olan ve çok fazla fiyat çıkartmıcak bir usta arıyorum.

Son düzenleme:
benım bı ustam var abı kardes senelerın boyacısı ve ıscılıklerı mukemmeldır ıstersen bı gorus gıt bak ıscılıklerıne ona gore karar ver 05322516008 atılla abının ısmı buca sanayıdeler mustafa dersın cooper s ı vardı tanır hemen benıde yardımcıda olur sana

çok teşekkür ederim peki ne kadar fiyat ister ortalama corsa gsi benim aracım metalik mavi yaptırmayı düşünüyorum yani orjinal rengine.veya kaplamamıı yaptırsam daha uygun olur benim için?

valla usta onu bılemem ıste konusur anlasırsın.. kaplama dersen oda var ızmırde kahramanlar tarafında art oto kaplama olması lazım ben eskı grı astramın kaput ve camurluklarını aynı renge kaplatmıstım cok guzel bı ıscılıgı var dersen kaplama dıye aracın uzerınde çökük yerler duzeltılcek macunlancak yerler varsa onu yaptırırsın duzelttırrsın sonra kaplamacıda kaplatırsın renk degıstırmıcek ısen boya yaptırmak daha mantıklı derım bı zımpara yaparlar araca macunlancak yerler yapılır duzeltılır guzelde bı boya super olur bence..

Geri