İzmir de bir 06

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Huseyin4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Huseyin4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ynt: İzmir de bir 06

aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah resimlerde aracınız parlıyor greatt

teşekkürler iyi dileklerinize.sonax sayesinde

maşallah Hüseyin bey
zaten İzmir buluşmasına katılmıştınız aracı yakından görme imkanımız oldu
keşke lpg sistemini de inceleseymişiz hazır buluşmaya katılmışken
artık bir dahaki sefere
kazasız belasız sürüşler

Çok teşekkürler Hakan Bey.iyi dilekleriniz için birdahaki buluşmada inşaallah inceleriz.O zamana kadar silindir olarak takılmış tankı simite çeviririmki bagajdaki olumsuzlukda görünmesin.Birde sizden ricam buluşmalarda toplu boya koruma aktiviteleri gibi çalışmalar yapılmalı...

Aracınız göz kamaştırıyor, maşallah diyelim.  greatt

MTV'yi Garantiden ödedim.

Sonax kampanyasından yararlanıp Sonax'a gitsem mi gitmesem mi derken sizin aracı görünce Sonax'ta bir uygulama şart oldu  :)

Hazır indirim varken kaçırmayayım en iyisi  :)

Teşekkür ederim Mert bey.Ben sonax derken şampuanından bahsettim ;) Aracın boya korumasını Waxarda yaptırdım.Praktikerde sonax ürünlerini görünce 400 TL yi boşa vermişim dedim.Aldım bir sonax şampuanı baya parlatıyor.

Huseyin link' Alıntı:
Çok teşekkürler Hakan Bey.iyi dilekleriniz için birdahaki buluşmada inşaallah inceleriz.O zamana kadar silindir olarak takılmış tankı simite çeviririmki bagajdaki olumsuzlukda görünmesin.Birde sizden ricam buluşmalarda toplu boya koruma aktiviteleri gibi çalışmalar yapılmalı...
Kesinlikle olmalı katılıyorum :) inş bir dahakine bu aktiviteyi de ekleriz
hatta sadece detailing buluşmaları bile yapılabilir
İzmir buluşması ardında Oğuz bey mini bir detailing yapmıştı sanırım

Maaşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Huseyin link' Alıntı:
Teşekkür ederim Mert bey.Ben sonax derken şampuanından bahsettim ;) Aracın boya korumasını Waxarda yaptırdım.Praktikerde sonax ürünlerini görünce 400 TL yi boşa vermişim dedim.Aldım bir sonax şampuanı baya parlatıyor.

Bilgi için teşekkürler Hüseyin bey.

Sonax'ta uygulama yaptıranlara kampanya dahilinde araç bakım setide hediye ediliyormuş.  :)

İçeriğinde şampuan ve cilada var bende bu vesile ile denemiş olurum.  :)

Geri