İzmir de Servis Dışında Nereden Olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstfhnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstfhnd

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba bu konularda yeniyim ve çok çok ayrıntılı bilgim yok forumda yeniyim ama öncelikte araştırdım Cyclone zannedersem diğer markalara göre ağır bastı ve bunu almayı düşünüyorum ancak kafama takılanları buradan sormak istedim.

İzmir de Cyclone Nerede takarlar? en önemli konu garanti sıkıntısı yaşamak istemiyorum.
En iyi ihtimalle bana tam maaliyeti ne olur?
ve son olarak ta ben belki çabuk heveslenmişimdir başka bir marka önerir misiniz?

Ynt: İzmir de Servis Dışında Nereden Olur?

yanlış yerde yanlış tarzda bi soru mu oldu acaba kimse neden cevap yazmıyor :(

Merhaba, Cyclone ve Necvox dediğiniz gibi forumda çok kıyaslandı, sonuçta Cyclone'un menüsünün bizim araçlara daha uygun olduğu gibi bir durum ağır bastı denilebilir. Yalnız İzmir'de hangi servis Cyclone takar bilemiyorum açıkçası, Necvox takanları bilmeme rağmen. Ancak şansınız varsa İstanbul'daki sponsorlarımızda taktırın derim, fiyat olarakta dışarıya göre çok uygun bir fiyat verebiliyorlar diye biliyorum. Diğer Süper Moderatör'ümüz Mert bu konuda daha bilgili, konuyu gördüğü zaman o da yorum yapacaktır.

Benim size gönül rahatlığıyla önerebileceğim tek marka Cyclone'dur.
Cyclone'da problem yaşamaz mısınız? Yaşayabilirsiniz ama her markada ne kadar risk varsa Cyclone içinde aynı oranda. 
Cyclone şuan için araçlarımızın menüleri ve donanımlarıyla en uyumlu olan cihaz. Ben bu cihazlardan birini mutlaka alacağım derseniz benim size tavsiyem Cyclone'dur.

İzmir'de yetkili servisler ile bu konuyu görüşürseniz eminim yardımcı olacak bir bayi bulacaksınızdır. Cihazı yetkili serviste taktırdığınız için de garanti konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Fiyat olarak size 2000 TL'den kapıyı açacaklardır. Biraz pazarlıkla hemen 1800 TL'ye düşerler, biraz daha sıkıştırırsanız da 1650-1700 civarına taktırmanız mümkün.

İstanbul'da taktırma olanağınız olsaydı fiyat konusunda bahsettiğim meblağların daha altında ve yetkili serviste taktırmanıza yardımcı olabilirdim ama anladığım kadarıyla İzmir'de taktıracaksınız.  :(

bende ızmırdeyım ve taktırmayı dusunuyorum karar vermesı bıraz zor sonucta bı kere olsun ıstıyor ınsan bas ve anfi taktıgımızda verım alırmıyıs bu cıhazlarda kullanan var mı acaba ?

bende fıyat alabılırmıyım cyclone ıcın ?

çok teşekkürler forumdan uzak kaldım sınavlar ve iş nedeniyle takip edemedim. ben açıkçası garanti bozulsun bi sıkıntı durumu olsun istemiyorum ama forumumuz geniş bu işte çok çok iyiler var belki bi tavsiye daha uygun fiyat arayışındayım ki cyclone markasını kesin taktıracağım o kesin artk kafamda soru işareti yok :)

mastertech link' Alıntı:
merhaba sayın mstfhnd özelinize bayii ve fiyat hakkında mail atmıştım okudunuzmu bilmiyorum.izmirde biz bayi olarak forum üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizde Cyclone ve necvox cihazları vardır izmirde yetkili servis garantisinde yaptırmak isterseniz yadımcı olayım fiyatı özelinizde mail olarak atabilirim saygılar.
izmir surtaş otomotiv
gultekin savaş

Teşekkürler mesajı bugün gördüm cevap yazdım..

Fiyat ne durumda? Bir de ne kadar vakit alıyor takılması?

izmirdeki servisler 1600 e takıyolar 1-2 saat surer takması ızmırdekı arkadaslardan taktıracak olan varsa toplu sekılde taktırabılırız belkı fıyatta bıraz daha yardımcı olurlar nıyetı olan arkadaslar varsa yazsınlar gıdıp goruselım

Geri