izmirdeki tuning bayileri nerde??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar blen varsa izmirdeki tuning bayilerinin yerlerini paylaşabilirmi?mumkunse dost tavsiyesiyle gidebilcegimiz yerler olsun :)

Yüzlas Jant-Lastik (Doğan veya Rıfat abi)
SRK Shop (Serkan abi) (Jant, ledli stop, angel far, yay,...)
Arzum Dizayn (Birtan veya babası Apo abi) (Body-kit, yay, egsoz ucu)
Ege Turbo (Arda) (Turbo, Chip-tuning)
DB Center (erkut ve korkut) (Ses sistemi)

şu an aklıma gelenler...

batunun dediği gibi 3. sanayii bi turlaman yeter bunlar için db center karşıyaka tarafında sadece.

1001 oto aksesuar ( ses sistemleri, angel, led, iç kaplamalar.. ne ararsan :) )
Serbay Oto.. 1.sanayi - angel led maşpiyel tüm bodykit uygulamaları

ve batunun verdikleri .. bu sayılanlar en iyileridir..

izmirde kapı eşiklerine krom astra logosu taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar bildiğiniz biryer var mı? bide bunun led li olanları çıkmış ışıklı astra logusu o şekilde yananı bulabilsem çok süper olucak... Sanırım ağırlıklı olarak 3ncü sanayide bu işler biraz dolansam bulurmuyum...

Arkadaşlar Direk 3ncü sanayiye gittim Krom eşik çıtası taktırdım fakat ışıklısı ledlisinin olmadığını özel yapım isterseniz yaparız dediler 120tl gibi uçuk bi fiyat çıkardılar kalsın dedim istemez :D 2tl tanıdık die 4 kapıya taktırdım krom eşik normalde 40tl sonra altarnatif fosforlu boya önerisinde bulundular hatta birtane örnek gösterdiler mavi renkte gündüz olduğu için tam gözüme hoş görünmedi bakalım eşikleri taktırdım Astra yazısını harfleri fosfora boyatsam çokmu sırıtır.Gece fosforlu kısım ASTRA yazısı mavi gözükecek.

Son düzenleme:
Geri