izmirli arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
izmirli arkadaşlar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum bugün istanbul titiz aksesurdan soner abiyle görüstüm kendisi cok iyi biri ben makyajsız kasa astra j nin sis farı cercevesi ve arka tampon cercevesi hakkında bilgi aldım sis farı krom cercevesinin araca yakısıp yakısmadıgını sordum önce aracımın rengini sordu siyah dedim ve siyahsa kesinlikle al siyahta daha muazzam duruyor dedi ve bu ürünlerden hic uşak'a göndermedigini cogunlukla izmire gönderdigini söyledi form da soner abiden aracına bu kromları alıp takan arkadaş var mı takmaktan ziyade aracta nasıl duruyor görüntü olarak nasıl? daha önce bu konuyu formda actım pek netice alamamıştım şimdi bu konuda siz degerli arkadaslarımdan yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: izmirli arkadaşlar

Titiz nikelajın kendi sitesinde makyajsız kasaya sis nikelajı yapılmış , o resmi gördünüz mü?

Merhaba Ben Titiz'de cam çıtalarını montajı ile birlikte yaptırdım. Doğan'ında söylediği gibi sitelerinde uygulama resimleri var. Çok iyi insanlar.

evet resimleri gördüm resimlerde sanki biraz kaba düşümüş gibi geldi bana belkide gercekten uygulamadan sonra kaba düşüyor bilmiyorum onun icin sizlerden yardım bekliyorum

Emrah64 link' Alıntı:
evet resimleri gördüm resimlerde sanki biraz kaba düşümüş gibi geldi bana belkide gercekten uygulamadan sonra kaba düşüyor bilmiyorum onun icin sizlerden yardım bekliyorum

Ben sis farlarının oraya beğenmediğim için yaptırmamıştım. Yalnızca cam cıtası yaptım.

Benimde açıkçası sis çıtaları pek hoşuma gitmedi. Halbuki makyajlı kasa Astra için tam anlamıyla muhteşem oluyor.

GNSpower link' Alıntı:
Benimde açıkçası sis çıtaları pek hoşuma gitmedi. Halbuki makyajlı kasa Astra için tam anlamıyla muhteşem oluyor.

+1

GNSpower link' Alıntı:
evet bu konuda kesinlikle size katılıyorum makyajlı kasada oldukca cok cok basarılı duruyor tek amacım aracımı biraz makyajıya yaklastırmaktı ama bende vazgectim artık sonradan hosuma gitmemeye basladı tşk ederim

Geri