izocam kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar işim gereği erzurum'da ikamet ediyorum ve kışı burda geçiriyorum.aracımı mümkün olduğu kadar soğuktan korumak istiyorum ve aklımda bir fikir var.garajım önü duvara dayanmış olup iki yanı,kapısı ve tavanı metal (okuldaki metal bölümünün yapmış olduğu bir garaj) içerde hiçbir ısıtıcı yok malesef mümkünse fotosunu da eklerim.içini izocamla kaplamak istiyorum.maliyetini tam olarak bilmemekle birlikte 1-2 güne araştıracağım.şimdi sizlere sorularım :

1) yalıtım için faydası konusunda bana katılır mısınız?
2) kolay kolay yanar mı? sigara vb. şeylerle (kalite kalite diye duymuştum)
3) maliyet fikri olan varsa yazabilir mi :)

şimdiden tşk ederim

Ekli dosyalar

• CIMG2754.webp
    CIMG2754.webp
    27.3 KB · Görüntüleme: 89
  • CIMG2755.webp
    CIMG2755.webp
    53 KB · Görüntüleme: 89
  • CIMG2756.webp
    CIMG2756.webp
    30.2 KB · Görüntüleme: 88
Ynt: izocam kaplama

yakıtın donması korkutuyor bilhassa. az önce baktım geldim garaj da -14 yazıyor

Hakan duvarları taş yünü çatıyıda izocamla kaplarsan içerisi ılık kalır.

ulas79 link' Alıntı:
Hakan duvarları taş yünü çatıyıda izocamla kaplarsan içerisi ılık kalır.

thnxx abi taş yününü düşünmemiştim bir de maliyeti araştırcam tabi:) bir şeyler yapcam gibi zaten görünüşe göre bu yıldan ayrı 2-3 yıl daha buradayım.

bu sabah 7.20'de hanımı bırakmaya gittim garajda çalıştırdığımda -14 dü 300-400 m kadar ilerledim ki -21 gördüm.

sabah radyoda diyor ki erzurum bugün -4 ile -8 arası  battle_Teroriste -40 geçince OHAL ilan edilmesi gerektiği için değerleri saptırıyorlar. bu gece en düşük -27 görülmüş dedi bide radyoda. ben hiç mi hiç inanmıyorum 7.20 de -21 gördüysem hatta dün akşam 19.00 da maça giderken -18 yazıyordu bu gece kesinlikle -27 nin altına inmiştir

Ben Ankara'nın soğuk havasına dayanamıyorum zaman zaman. Siz nasıl dayanıyorsunuz o soğuklara ? Donmayan su yoktur, kolay gelsin hakikaten.

Jlozde link' Alıntı:
Ben Ankara'nın soğuk havasına dayanamıyorum zaman zaman. Siz nasıl dayanıyorsunuz o soğuklara ? Donmayan su yoktur, kolay gelsin hakikaten.

yaklaşık 9-10 yıl oluyor üni'yide burda okudum meslekte buraya nasipmiş biraz alıştık galiba... bazen zorlasa da insanı klasik olacak belki ama "ekmek parası" :) her tatil de kendimi sıcak memleketime atmak istiyorum :) bu hafta baya soğuk olacak belli ediyor kendini şu saatte -14 hava durumunu inanmayın

Mazot herhangi bir madde katılmadığı sürece -20 derecede donmaya başlamaktadır. :(
ilave
bütün euro diesel ve benzeri katkılı motorinlerde koruyucu kimyasallar bulunmaktadır..!!

-20/-35 derece ısı aralığında motorin donmaz...*(petrol ürünleri kitapçığındaki açıklama)

mustimx link' Alıntı:
Mazot herhangi bir madde katılmadığı sürece -20 derecede donmaya başlamaktadır. :(
ilave
bütün euro diesel ve benzeri katkılı motorinlerde koruyucu kimyasallar bulunmaktadır..!!

-20/-35 derece ısı aralığında motorin donmaz...*(petrol ürünleri kitapçığındaki açıklama)
buna inanmayın -20 den sonra öyle bir donuyor ki bir daha onu çözmek günleri alıyor.

impartant link' Alıntı:
buna inanmayın -20 den sonra öyle bir donuyor ki bir daha onu çözmek günleri alıyor.

emin olun donmayıp jelleşmesi / yoğurt kıvamına gelmesi bile kötü bi durum. tam olarak kaça kadar dayanır bilmiyorum ama önlem almak iyidir diye başlığı açmıştım

Geri