Jant seçimi acil yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmpow3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmpow3r

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mrb arkadaşlar aracıma jant alıcam ama hala ne taksam diye düşünüyorum :S
15 BBS RS1 buldum ama jant 8.5 ofset oldugu için tereddüte düştüm eger onu takarsam arcın üzerindeki 3.5mm yayla takılı kalacak bide 16 köning var 2 si arasında kaldım köniği takarsam 6 cm basmayı düşünüyorum aranızda corsa b de bu jantları kullanan varsa yardımcı olabilirmi ?
Çogu kişi ofsette sürter diyo ama bn 15 oldugu için sürtecegini tahmin etmiyorum königde hoş duruyo ama bi karar veremedim yardım lütfen... :D
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Son düzenleme:
BBS RS varken diğer jant boş. :) Çamurlukları açarsanız uyabilir sanki :)

Birde BBS 'nin Bijon ölçüleri ne ?

Ben olsam jant falan almam.Sac jant yapın zaten yayda var.Güzel bi renge boyayıp gezin :D

BBS RS varken diğer jant boş. :) Çamurlukları açarsanız uyabilir sanki :)

Birde BBS 'nin Bijon ölçüleri ne ?
4*100 almassam pişman olacam biliyorum hiç yok çnkü ama sürte sürte gezmekte istemiyorum :S

Ben olsam jant falan almam.Sac jant yapın zaten yayda var.Güzel bi renge boyayıp gezin :D
aslında 8.5 ofset 14 sac jant on numara olur dediğin gibi boyatcan bide göbek tarafı krom olunca tatlı duruyo aslında ama nerde yapıyolar hiç bilmiyorum

Yaa olm sendemi Tenekeci oldun :D Dostum koy BBS RS leri eğer sen almıcaksan sle biz ilgilenelim jantlarla orjinalse :D

Geri