Jant Yardımı Ve Yorumlarınız..

KemalTekindal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar. Arkadaşlar şuanda 4 Kapı Corsa B'ye binmekteyim.
Vede şuanda üstünde 13 jant var. Ve benim düşüncem şunlardan yana.
p4709.jpg

p470s.jpg

Düşündüğüm jant seçenekleri bunlar. 2'Side 15 ince yanak istiyorum. sürtme veya konforda bir sorun olur mu. Ve Gidişinde yakıtında.
Çünkü arabam 1.4 ve Otomatik vites Herhangi bir Zararı veya eksi tarafı olur mu.
Öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Yorumlarınız benim için değerlidir.

ben 18 takmıstım,yakıta performansa bi eksisi olmadı fakat onfora illaki oldu.Fakat sende nasıl olur bilniyorum,yanağı cok inceltirsen illaki cukrları biraz fazla hissetceksin,sonucta yanak cukurlarn etkisini emiyor ;) Renault amblemli jant hoş olabilir :)

Megane 1 Jant Hiç bir Corsada görmedim ilk ben koymak istiyorum açıkcası nasıl durur onu düşünüyorum :)

bence hoş olabilir :)

Her ikiside çok yakışır, astra f bence öncelikli, çıkmaları kolay bulunabilen, uygun fiyatlı jantlar ikiside. Yanlnız tercihin her ne olursa olsun 15" janta 45/15 lastik tak, 50/15 ve üzeri Corsa B yi aşıyor. ;)

konforu bı kere unut ıstedıgın marka lastıgıde taksan egerkı yanak ınce ıse butun cukurları yolu ıcerde hıssedersın.. ayrıca malum yollarımız cok guzel oldugundan lastıgın balon yapma ıhtımalıde cok yuksek ben corsa c aracıma 16 jant 45 yanak lastık takmıstım o kadar dıkkat etmeme rahmen 2 defa balon yaptı lastık
yakıt konusunda bısey olcagını sanmamda tahmınım araca 3 4 kısı bınınce cekıs fark eder bence 14 yap derım 15 e gırıpte pısman olma kı aracında buyuk ıhtımal yay var bıde aracın butun trım malzemelerı otmeye baslar gevşer

Açıkcası 14 jantlarda hoşuma gitmiyor. 14 güzel bir jant bulsam bende 14 istiyorum fakat astra ff jant ve megane 1 janti çok hoşuma gidiyor. o yüzden dolayı 15 tercihim oldu keşke 14leri olsada 14 taksak. ama denicem bakalım o kadar pişman edicekmi beni.

bende 45/15 düşünüyorum açıkcası.

195/45/15 yada 185/50/15 tak bakalım nasıl bısey olucak ama aracı mahvedıyo ıste hep bu kötü yollarımız neden oluyor

Geri