jazz,colt,opel corsa,hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://forum.donanimhaber.com/m_40111888/tm.htm#ark.lar yaklaşık 1 ay önce arabamı sattım,arabasızlık hakikaten zor gelmeye başladı.
uzun araştırmalarım sonucunda bu üç araç arsaında kaldım.
İki kişilik bir aileyiz eşimle birlikte ev okul arası günlük 15 km,ara sıra da gezmeler için kullanılacak,yaz tatilinde de bir defa uzun yol yapacak,
bütcem en fazla 22 tl. corsa 1.2 motor benim için yeterli olur mu? dış tasarımı çok hoş duruyor,
honda jazz da sorunsuzluğuyla ve az yakmasıyla biliniyor tipide güzel,ve son olarak colt,onun hakkında pek fikrim yok,
bunlardan hangisini tercih etmeliyim.alacağım araç benzinli olcak bu konuda kesin kararımı verdim

opel forumunda bu konuya çoğunluk corsa diyecektir...bence de Corsa ama 1.4 alırsanız daha iyi olur tabii kişisel fikrim...

Corsada şeçenekte çok çokda şirin corsa bak derim jazzda olabilir:rolleyes: colt mitsubishi galiba onun hakkında fikrim yok..

Corsayla-Jazz yanyana hangisi daha güzel şimdi hakkı var..

Son düzenleme:
corsa d ler güzel ama c olacaksa jazz alın colt a bakma bile :)

o paraya tabikide temiz bi corsa bulursunuz yani bence kesinlikle bulursunuz... benim fikrimde bu forumda oldugum için deil corsadır... 1.2 fena deildir ama 1.4 alırsan daha iyi olur bence... hangisi daha ekonomikse onu al :)... 1.4 le daha rahat edersiniz... inşalla en hayırlısını tercih edersiniz...

bu arada kesinlikle arabaya alışan biri için arabasız kalmak cok zor heleki 1 ay :(

ümit ben corsa yı almadan önce jazz a baktım geröekten bir araç 7 ileri otomatik vitesi ve arka koltuklar arasında şavt tümseğini olmaması arkada düz bir zemşn ve rahat bir yolculuk sunuyor jazzz gerçekten güzel bir araç

corsa da he yol tutuş hemde kalite olarak seni gerçekten memnun eder günde 15 km yol yapıyorsan yılda 5000 km gibi bir yol artı yaz tatili için yılda 3000 km gibi bir yol artı hafta sonları ve bayram tatilleri için şehir dışı için 2000 km dersek yıkda 10000 km gibi bir yıllık mesafe yapar bu hesaba göre dizel daha mantıklı olacaktır corsa 1.3 dizele bak derim aldığın benzinli araca lpg kiti taktıracaksın artı masraf olacak bu da bence dizel en mantıklısı

otamatik vites jazz lara bir bakmanızı tavsiye ederim.

Geri