junyan far boyama??

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracıma junyan marka far aldım aracım corsa c beyaz renkte ıclerını actım merceklerını degıstırmek ıcın yanlız aklıma soyle bı fıkır geldı ıc sıyah kısmı beyaza boyasak nasıl durur acaba??? fotoshopta deneme yapsak dıye dusundum bıde sızın fıkırlerınız nedır???

beyaza beyaz nasıl olur acaba? dedigin gibi fotoshopta bakmak lazım, emin olamadım nasıl duracagına...

Mustafa sen şu konuya bir müracaat et bence :)

Bence beyaza siyah daha hoş durur abi :)

Bu arada tekrar konu açıp konu kirliliği yapmıyım..
Bende sinyalleri ve farların içini siyaha boyamak istiyorum..Bunun için ne tür boya önerirsiniz..Daha önceden uygulayan varsa Resim veya nasııl yapıldığı hakkında bilgi verirse sevinirim.Saygılar..

beyazda dahil olmak üzere bütün arabalara siyah zamin far her zaman yakışmıştır

usta benım beyaza boyama nedenım aslında babam yok bunlar cok ılgı ceker goz olur bılmem ne delı edıyo azcık benıde.. zevkle aldım o farları sımdı eve bekletıyorum camları acık bı sekılde bakalım.. ya escekler bıgun taktırcam goturcem yada sınır etcek kırcam gozunun onunde....

usta benım beyaza boyama nedenım aslında babam yok bunlar cok ılgı ceker goz olur bılmem ne delı edıyo azcık benıde.. zevkle aldım o farları sımdı eve bekletıyorum camları acık bı sekılde bakalım.. ya escekler bıgun taktırcam goturcem yada sınır etcek kırcam gozunun onunde....

:D bişey olmazda işte araya Peder bey girince olay çıkmaza giriyo

aynenn ole ustaaa.... aynennn..

beyaz değil de orjinal far içi gibi krom olsa daha iyi olur bence..
parlak nikelaj gibi renk... daha orjinal durur...

Geri