17 Ara 2011 #11 adil_adil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Tem 2010 Mesajlar 57 Tepkime puanı 0 Puanları 0 beyaz guvercin' Alıntı: valeodan şaşmamak lazım.orjinal fara bi-xenon mercek uygulaması da yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... en mantiklisi bu bence: for ever bi xenon anlatilmaz yasanir
beyaz guvercin' Alıntı: valeodan şaşmamak lazım.orjinal fara bi-xenon mercek uygulaması da yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... en mantiklisi bu bence: for ever bi xenon anlatilmaz yasanir
17 Ara 2011 #12 BURAK53 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Kas 2006 Mesajlar 15,652 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 40 angell alcaksanız fk alın dısardan ngell halka ampulu degısıyor camı acmadan sonar ve benzerı gıbıler camı cıkmadan ledı degısmıyor 2 gun once patladı camı actım degıstırdım yapıstırdım ıyı yapıitırdınmı sorun olmuyor ugrasmak gerek bence far arayacagına farı camı sac kurutma makınesıyle sok ac ledı degıs farına yazık olmasın
angell alcaksanız fk alın dısardan ngell halka ampulu degısıyor camı acmadan sonar ve benzerı gıbıler camı cıkmadan ledı degısmıyor 2 gun once patladı camı actım degıstırdım yapıstırdım ıyı yapıitırdınmı sorun olmuyor ugrasmak gerek bence far arayacagına farı camı sac kurutma makınesıyle sok ac ledı degıs farına yazık olmasın