jvc teyp

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben yeni bir opel sahibi ve yeni bir üyeyim.

dün itibariyle aracıma jvc marka mp3 çalar taktırdım.çokta güzel durdu fakat bu direksiyondan kumandalarım çalışmadı normal dedim nede olsa orjinal değil akşam arabamı kilitlerken 2 defa kontaktaki kilitleme düğmesine bastım ikinci seferde gelen tahminlerime göre immobilayzır sesiydiki alamadım defalarca denedim olmadı heralde oda orjinal teybe bağlı diye düşündüm acaba doğrumu düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim

saygılarımla
feyzullah

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben yeni bir opel sahibi ve yeni bir üyeyim.

dün itibariyle aracıma jvc marka mp3 çalar taktırdım.çokta güzel durdu fakat bu direksiyondan kumandalarım çalışmadı normal dedim nede olsa orjinal değil akşam arabamı kilitlerken 2 defa kontaktaki kilitleme düğmesine bastım ikinci seferde gelen tahminlerime göre immobilayzır sesiydiki alamadım defalarca denedim olmadı heralde oda orjinal teybe bağlı diye düşündüm acaba doğrumu düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim

saygılarımla
feyzullah

kardeş konuyu yanlış yere açmışsın bu konu burdan taşınır.

soruna gelince, yeni aldığın teybi direksiyondan kontol etmen için bi aparat var onu bağlatırsan olayı çözersin. fakat diğer sorunun cevabını bilmiyorum

cevabın için saol dostum ama yeni olduğum için bilemedim e artık kusuruma bakmazlar.teşekkürler

evet direksiyondan kontrol için bağlama cihazı gibi bir kutu var ondan taktırırsanız kullanabilirsiniz.hangi teypçiye sorsanız bilirler

sordum ama jvcde yok dedi genelde alpinlerde oluyo falan dedi bi akşam resmini çekecem çok hoş duruyor fakat ben avatar ve siteye resim eklemeyi bilmiyorum.yardım eden olusa saolsun.

teşekkürler.

Geri