şu piyasa şartlarında 15.000 tl istersen satma şansın var, oda ancak pazarlıkla falan. Ama piyasası ne geyiği yapmak için konu açtıysan, 18000 tl civarı diye sonuç çıkar.
Ama o paraya biraz zor gider, malum piyasada nakit dönmüyor. Aracın 5 yaşından büyük olduğundan kredi de alamaz alıcı olanlar. Satmak istiyorsan bence uygun bi fiyat çek, alıcısı çıkarsa adamın suyuna git, 15 civarına bırakmaya çalış.
Ben geçen sene piyasası 20 olan zafiramı 16.5 a sattım, piyasa çok kötü. Şu anda hiç bişey değerinde satılmıyor, geçen seneden daha kötü durumlar. Bugün trafik tescildeki arkadaşların yanına uğradım çay içmeye. Koridorda bi dosya yığını vardı, yürüme yolunu komple dosyalarla kaplamışlar. "Bunlar ne böyle, düzenlememi yapıyorsunuz" dedim. İcralık araçların dosyalarıymış, hepsini sıraya koyuyoruz ekiplere veriyoruz, haciz edilecek dedi. Hatta daha bunların 10 katı içerden ayıklanıp haciz edilecek dosyalar varmış. O yüzden bence elini çabuk tut, ucuz pahalı deme ver, bu hacizli arabalar pazara düştükten sonra piyasa daha da düşer.