Kaçağı önlemek için pul biber kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan inal15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inal15

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün bir arkadaş soğutma kabına pul biber dökerek aracındaki kaçağı önlediğini söyledi. Doğruluk payı var mı? Aracına baktım pul biberler bayağı belli oluyor epeyde dökmüş. Bu tip yöntemler borularda ve radyatörde tıkama yapmaz mı? Tavsiye edilecek nitelikte geçici çözüm mü?

radyatörü tabiykide tıkar,belki motor bloğundaki kanallarıda tıkar,termostatı,devirdaimi herşeyi haşat edebilir ;) gördüğüm kadarıyla Audi A6 ,Astra G aracınız var,yani maddiyatınız el vermiyosa kaynatık,oda olmadı bi radyatör 160-200 tl hemde sağlıklı ;)

He ya tıkar sonra devridaim i kilitler alır sonra motoru kucağına :D biber çorbada güzel radyatörde değil :D

2 kasık domates salcası , 1 cay bardagı arpa sehrıye bırazda zeytınyagına , bir avuc nohut ekle ve arabayı yuksek devırde bıraz calıstır , kaynamaya baslayınca servıse hazırdır...

Afiyet olsun...

unoya döktüklerini görmüştüm :D sonra sıfır radyatör almışlardı :D

benim insanım işte bu. çok görmemek lazım değil mi? "demokraside çareler tükenmez."

aman sakın... uzak durun bu tarz işlerden.

Arabaya acılık vermiş olursun iyi olur tabiki :D

kimii tuzlu kimi biberli severr.. :D

şaka bir yana maddi imkanlarınız el verdikce böyle uygulamalardan uzak durun..

2 kasık domates salcası , 1 cay bardagı arpa sehrıye bırazda zeytınyagına , bir avuc nohut ekle ve arabayı yuksek devırde bıraz calıstır , kaynamaya baslayınca servıse hazırdır...

Afiyet olsun...
yemek pişince beni çağırın gelirim:sulanma:

radyatörü tabiykide tıkar,belki motor bloğundaki kanallarıda tıkar,termostatı,devirdaimi herşeyi haşat edebilir gördüğüm kadarıyla Audi A6 ,Astra G aracınız var,yani maddiyatınız el vermiyosa kaynatık,oda olmadı bi radyatör 160-200 tl hemde sağlıklı

Benlik bir durum yok:Ben sadece böyle bir olayla ilk defa karşılaştım.Doğruluk payının olup olmadığını sordum.Yoksa araçlarım da problem yok.

Geri