Kafam karışık,yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brkblbl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brkblbl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar eski aracımız kaza yaptığı için yeni bir araba alma düşüncesindeyiz.Ancak kafamız karaşık,piyasada o kadar çok araba var ki bir de Ötv indirimi de eklenince işler iyice sarpa sardı anlayacağınız.Karışıklığın esas sebebi ise Vectra;kasasına,tipine,duruşuna hastayım bu arabanın amma velakin çevreden duyduğum bazı negatif söylemler var.Açıkçası bu da canımı sıkıyor.Öncelikle tercihimiz Vectra ama dizelini istiyoruz ve 25 bin,taş patlasın 30 bin bütçemiz var.Bu durumda en hayırlı Vectra tercihi sizce ne olur ? O paralara hayırlı bir Vectra olmazsa yöneleceğimiz araba hangisi olmalı?Şimdiden teşekkürler...

evet piyasada araba cok..
öncelikle araba alırken,cevrededen duydugunuz negatif dusuncelere kulak asmayın bence..bunların çogu mubala laflardır..siz opeli begendiyseniz vectrayı seviyorsanız onu alın.neden diğer insanların dusuncelerine kulak asıyorsunuzki?kesin sunlardır,1.6 alma kasa agır gelir,2.0 alma cok yakar..bence siz kendi dusuncelerinize bakın..bosverin onları en guzel,hatasız araclara bile hata bulur bizim insanımız.
opel vectra c gerek durusuyla gerek iç dizaynıyla herkesin begenisini kazanmıs bir arac..25 bin tl taş patlasa 30 bin demişsiniz,kucumsenmeyecek bir artış dosgrusu..
ben olsam içimdeki sesi dinler ve vectra mı alırdım..

cok km yapiyorsan vectra cdti 1,9 150 hp yi tercih etmeni öneriyorum hem güclü hem de ekonomik ama yeni fiyati yüksek galiba ötv kullanilmis araba icinde gecerlimi bilmiyorum ..

Herkezin dedigini dinleme bence çünki bizim ülkemizde hiç opel sürmemiş adamlar bile opeli kötülüyor nasıl bi zihniyet ben anlamadım doğrusu. Araba senin olcak parada senin sen kendi begendiginden içine sinenden şaşma derim. Başka bi araba alsan memnun kalmasan senin o çevrendekiler gelip demicekler biz aldırdık bu arabayı sana diye. Bizim milletimiz opeli hep ağır araba alınmaz diye yorumluyor ama opel araba yapıyo teneke değil bunu kimse düşünmüyor.25-30bin tl arasında muazzam bi fark var ama her ikisinede biraz araştırırsan iyi bi vectra bulursun.Senin gönlünde hangi araba varsa onu al derim ama şunuda unutmaki önünde opel amblemi varsa korkma bin ;)

önünde opel amblemi varsa korkma bin ;)

ve+1000:D

Ailecene kullanmıyacaksan gtc yi tavsiye ederim spor sürüş karakteri ile ateri gibi keyifli :))) ailecene kullanmamız gerek bize arka kapıda gerekli dersen de yeni kasa honda civik seden modelinide secenek olarak aklının bir köşesinde dursun.

Banada Çok Diyen Oldu Opel Cok Arıza Yapar Bakımları Ağırdır Falan Ama biz Hiç Birine Kulak Asmadık Gittik Aldık.Pişmanmıyım Hayır.Şu Anda Arabayı Sattırırsam Babama Ya Bmw Aldırıcam Ya Da Vectra C.

Bizim ilk opelimiz vectra b yani imzamdaki opel biz bu arabayı aldıktan sonra o kadar memnun kaldıkkı iş içinde gittik 2 tane combo aldık yani vectra b kasası bile bizi memnun etmeye yetti.Benim vectra 80000de bakımları aksatılmadan yapıldı şuana kadar hiç arıza çıkarmadı başıma.Kim ne derse desin gerçkten opel bakımlarını yapırdıgın sürece çok güzel bi araba.

ben derim ki vectra c2 bakın.o fiyatlara olması lazım.2006-2007 model 1,6 comfort.yakıtı da c1'lere göre daha az hem...

Arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim.
Bu 25 bin-30 bin farkı tamamen babam kaynaklı.Şöyle ki arabayı ne kadar ucuza alırsak iyi tabi ama güzel birşey bulur babamında hoşuna giderse 30 a çıkabilir fiyat,bunun için demiştim bunu.
Bugün dolaştık galerilerde ama güzel bir Vectra bulamadık.Hep 1.6 C vardı ve piyasaları internetten baktıklarımdan çok yüksekti.Dikkatı çeken diğer bir nokta,koskoca galirede Avensis yoktu hiç.Bu çok tutulmasından mıdır yoksa öylesine bir tesadüf mü...

Geri