3 Tem 2007 #1 maximm Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Tem 2007 Mesajlar 962 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Arkadaşlar, formda dolanırken Vectra B, Vectar C gibi modeller görüyorum.bu A,B,C nedir? neye göre adlandırılır.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim... Şimdiden Teşekürler...
Arkadaşlar, formda dolanırken Vectra B, Vectar C gibi modeller görüyorum.bu A,B,C nedir? neye göre adlandırılır.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim... Şimdiden Teşekürler...
3 Tem 2007 #2 BY_Corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eyl 2006 Mesajlar 8,347 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et modellerin çıkış sırasına göre ilk çıkanlar A, sonrakiler modeller sırayla B ve C diye devam ediyor. Son düzenleme: 3 Tem 2007
3 Tem 2007 #3 BY_Corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eyl 2006 Mesajlar 8,347 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Vectra A Vectra B Vectra C Resimleri de bunlar.eger aydınlatabildiysek ne mutlu, detay sorarsan vectra sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Vectra A Vectra B Vectra C Resimleri de bunlar.eger aydınlatabildiysek ne mutlu, detay sorarsan vectra sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır.
3 Tem 2007 Konuyu Başlatan #4 maximm Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Tem 2007 Mesajlar 962 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et BY_Corsa' Alıntı: Vectra A Vectra B Vectra C Resimleri de bunlar.eger aydınlatabildiysek ne mutlu, detay sorarsan vectra sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım gerçekten çok saol.yeteri kadar aydınlattın...
BY_Corsa' Alıntı: Vectra A Vectra B Vectra C Resimleri de bunlar.eger aydınlatabildiysek ne mutlu, detay sorarsan vectra sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım gerçekten çok saol.yeteri kadar aydınlattın...