kaldırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan süvari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

süvari

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
üniversitede çıkışta araba çalışmadı bizde iterek çalıştıralım dedik.el birliğiyle kilitlenmiş direksiyonla kaldrıma çıkıp indik.:) sol ön teker çıktı indi sadece. ön plaka ve ön tampon altındaki siyah plastik kısmın kenarı azıcık kalktı.pek birşey yok gibi ama yinede bi bakıma götüreceğim.ama gecenin büyük finali bu durumu babama söylemekti,utana sıkıla söyledikten sonra verdiği cevap: boşver,birşey olmamıştır.:D

geçmiş olsun ,millet gaza basar kaza yapar, maşallah sen iterek vuruyon arabayı:D

ehueh ya bende bigün okulda 90 derece sağa dönerken biraz hızlı girip bide vites küçültünce araba kaymıştı yerde ıslak, sıfır derece konumuna geri döndü yani sağa dönecekken düz gitmeye başladı ve toprağa saplı taşı bariz çarparak eğdi ve hafif çukura indiği için durdu, aşağısı 1 metre falan.. biraz karışık anlattım ama özetle ön sol teker önden sert bir darbe aldı..

3 4 abaza mühendis adayı ile birlikte ittik tabi arabayı rahatça sorun olmadı :) ama ben de sizin gibi tırsarak arabayı ustaya götürdüm, alttan bişey olmuşmudur falan diye... sadece egzozun motordan çıkan o ilk kısımlarının üzerinde hafif ezik vardı o sarmal baklava tel gibi şeylerde , usta bişey yok devam dedi

gecmis olsun ..ben dreksiyonun kilitli olmasina takildim neden kitlendiki..iterek calistirmak istemissiniz zaten kontak acik konumunda ve dreksiyon kitli olmaz da o yüzden:)

nasıl kitlenir yoksa iterek calıştırırken kontagıdamı cıkardın..

Geri