kalorifer musluğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kavaklim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kavaklim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
1998 model vetcra GLS 2.0 sahibiyim. Rize Fındıklı' da ikamet etmekteyim. arabamda ısıtma sorunu vardı. önce petek dediler. değiştik düzelmedi. sonra termostad dediler değiştik düzelmedi. Usta Kalorifer musluğunun üzerindeki ince hortumu çıkartınca ısıtmaya başladı. takınca tekrar soğuk üflüyor. bizde üşümemek için hortumu çıkartık. öyle biniyoruz. şimdi bu ince hotrum ne işe yarar. çıkartıp kullanılırsa ne gibi sorun olur. acaba musluğumu değiştirmem lazım. bu konuda bana yardımcı olabilecek kişiler varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.:(:confused:

Dikkat ederseniz musluğun tek girişi iki çıkışı bulunmakta. Oradaki ince hortum vakumlayıp çıkışı değiştirmektedir. Şu an böyle kullanımda hiç bir sakınca yoktur. Kalorifer düğmesini Sıcağa aldığınızda çıkışın birinden soğuğa aldığınızda diğer çıkıştan su gider, bunlardan biri kalorifer peteğine gider yani. Özetlemek gerekirse ince hortumu çıkardığınızda kalorifer peteği çıkışı faal duruma geçmiş oluyor. Nasıl olsa önümüz kış böylede kalabilir.

teşekkürler. bu kışı böyle atlatacağız artık. ancak o ince hortumunmu değişmesi lazım yoksa kalorifer musluğununmu. kalorifer musluğunuda daha geçen sene değişmiştim.

Benim araçta soğuk üflemiyo kiş olduğu için önemsemiyorum. Ama bana söylenen musluk arizaliymiş. Sicakta takili kalmiş. Ama opellerde kronik problem isitma ve soğutma.

aynen katılıyorum. problemlerin biteceği yok. paso cepten yiyor. çoluk çocuğun masraflarını 5 e katladı:(:(:(

yakinda opel bide boyle arac cikartir OPEL KRONIK :D

:D At sahibine göre kişnermiş arkadaşlar :D

0 Km. Toyota falan alalım sorunsuz araç ama olmuo işte ...

İlk Önce ŞÜKÜR deyip, daha iyisini almak için Harıl Harıl Harıl Harıl çalışalım....

Renault MEGANE II hiç duymadınız galiba arkdaşlar..... :kop:

İşte asıl Kronik... Bi 5 yıla şahin doğan gibi olacakar.....

Ben de musluk degistirecegim fakat nasil tekli tarafa radyatör tarafından geleni mi takacağım

Geri