kalorifer sorunu çekenler

darkday82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar kaloriferim ıstmıyordu.biraz ısıtıp sonra soğuk üflüyordu.termostatımda normal 85 90 arasıydı.bugun motor tarafındaki kalorifer borularını söktüm.(tabi biraz zor iş el yatkınlınız olması gerekir.beyinin kablolarını falan sökünce anca ulaşabiliyorsunuz)neyse 2 boru boşa çıktı ve tazikli su bastım hortumla içi çamur dolmuş su öteki borudan zorlandı cıkmakta bi ters düz bastım suyu biraz açıldı sonra tazikli hava bastım içinde çamur ve belirsiz cisimler attı dısarı tekrar suyu bastım rahat bi sekilde su gecmeye başladı.yerine monte ettim boruları ve kalorifere elini süremessin o derce sıcak üflemeye basladı hatta derece 40 derecede falan sicak üflüyor.sorunu böyle çözdük sizde bu sebeblerden sıkıntı çekiyorsanız uygulayabilirsiniz.dişarda buna benzer işlemi 150 tl ye yapiyorlar.

Öncelikle emeklerine sağlık işte bu ve buna benzer sorunları yaşamamak için araçlarımıza sadece su doldurmayacağız. Gerekli sıvıları tamamlayacağız yolumuza devam edeceğiz. Güzel bir paylaşım olmuş. İnşallah o pislikler çıkınca bu seferde oradan buradan delinmez.

Düz su doldurmamanız gerekiyor araca ayrıca mümkünse her yıl yada 2 yılda bir soğutma sıvısını antifiriz+saf suyla değiştirmek gerek

Geri