Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2000 model astra G klimalı aracımın son 1 ayda 2.kez kalorifer termostatı problemi cıkarttı ilk 3 kademede calışmıyor sadece 4.kademede calısıyor bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Ariza fan anahtarindan kaynaklaniyor bi oto elektrikciye goturmelisin arsindan diyotlari degismesi gerekiyor Yinede MOKIA nickli ustamiza danisirsan daha iyi detay verecektir
öncelikle geçmiş olsun. ama sorunu tam anlatamamışsın galiba termostatın kalorifer devreleri ile alaksı yok. senin söylediğin arıza kalorifer rezistansından kaynaklanıyordur. elektrikçiye gidip kontrol ettirmelisin. yan sanayi rezistanslar çok sorun çıkarıyor bunuda unutma değiştirmen gerekirse orjinal tercih et.
Arızayı tespit ettim rezistansmıdır yoksa termostatmıdır bilmiyorum ama üzerinde 3 tane rezistans sargısına benzeyen yay 1 tanede degerini bilmedigim diyot olan bir parca fakat 1 ayda 2. kez neden? Acaba sistemden kaynaklanan bir problemidir? (orjinal parca)
Arızayı tespit ettim rezistansmıdır yoksa termostatmıdır bilmiyorum ama üzerinde 3 tane rezistans sargısına benzeyen yay 1 tanede degerini bilmedigim diyot olan bir parca fakat 1 ayda 2. kez neden? Acaba sistemden kaynaklanan bir problemidir? (orjinal parca)
kalorifer rezinstansı arızalı olan parca..2. kez arıza yapması normal değil.ama takılan malzemeded hata olabilir..değişen parcanın 1 yıl garantisi vardır zaten.ama takan arkadaş aracın şarjını ölcsün bide oraya su giriyormu onu baksın.su sızıntısı varsa yağmur suyu özellikle camdan vs sızabiliyor oraya gelirse rezinstans yanıyor ok