Kamosanic Xenon hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimaydin5734

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar
arkadaşımın aracına xenon takmak istiyoruz çok para verecek durumu yok bugun sahbinden de bir ilan gördüm
www.semtuning.com adresine girdim kampanya yapmışlar 80 tl ne dersiniz almaya değermi sizce

montajı kendi yapacaksa üstüne balanslar için 1 senede garanti verecekse al derim
ben aynı marka xenon taktırdım 3 ay anca dayandı balanslar.
ucuz yahni misali.

Ben 3 sene önce takımı 170den alıp taktırmıştım.1.5 sene boyunca gıkı çıkmadı.Canavar gibi çalıştılar.Araç ile ağır kaza yaptım.Sisin biri bir yerde diğeri diğer yerde ama xenonlar hala çalışıyordu.Saygılar...

bende şuan sadece beyinlerini kullanıyorum memnunum çok şükür..

4 yıl önce almış olduğum titanıum marka xenonları kullanıyorum herhangi ibr sorun yaşamadım ama belirttiğiniz ücretlerdeki xenonlardan ne kadar verim alabilirsiniz bir tahminim yok bence acele etmeyin biraz zaman dan sonra daha iyisini takın derim sonuçta far olayı aracınızın gözü gibidir görüş ve aydınlatma çok önemli hiç olmadık bir yerde sorun yaşamayın derim

ben de duyudm cyclone marka olanları...kaliteli diyorlar ama kullanan bilir neticesinde..

kullanan çok ark. var memnunlar bende monza vardı onlarında maşallahı vardı 2 sene gece gündz kullandım banamısn demediler

bende 1.5 yıl önce 140 tl ye almıştım..40 ta montaja vermiştim.bana aldığım yer 1 yıl garanti verdi.tabi bu aralar iyive ucuzladı xenonlar,çünkü led çıktı...aldığın yerden 1 yıl garanti iste.montajada en az 40 tl alırlar.120 ye halledersin..memnunum ,zaten bütün hepsi aynı..genel olarak bir ürünün arızalanması biraz şansa kalmış..

Al tak abi ,philips,mtec olmadıktan sonra hepsi aynı uzakdoğu malı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri