Kapadokyalı Opel Astra G Cd

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djmert50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djmert50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Buda Benim Astram Yafak Tefek Bir Şeyler Yaptık Bakalım :)

559998_10150924761153774_173366286_n.jpg

522834_10150924761753774_1226022454_n.jpg

560154_10150924763408774_1513691004_n.jpg

Kazasız günlerde inşallah.
Avanos çok güzel oldu
Venedik hesabı gondollar ve Mado Avanos'a çok yakışmış
Bi Ürgüplü olarak yazları gelince tadına doyamıyoruz :P :)

her zaman demişimdir gri arabada siyah renk jant güzel duruyor...ben her ne kadar orjinalcide olsam...iyi güzel renk tercihi olmuş...

Avanos Evet Venedik Misali Oldu Gelince Beklerim Ürgüplü kardeşim belediye altı Melodi Tekno Market :)

Gri Renk Siyah Jant evet hoş ama biraz temizligi zor yıkattır hemen yine toz :) ama değer

merhaba, siteye hoşgeldin,,, nevşehirdeyim, bi ara görüşelim, neler yapmak istiyorsun arabaya? bide geçen sene burada bi buluşma yaptık, bu sene senide bekleriz

Son düzenleme:
suluboya44 ben avanos tayım bugün arabayı nevşehir sanayisine bıraktım tamponda ufak tefek boya atmalar vardı onun için boyaya bıraktım. bir de deri döşeme yapılıyor perşembe gününe bitecek galiba, deri döşmeden sonra hedefim angel farlar ve arka ledli stoplar buluşma nerde nezaman yapılıyor gelmek isterim çok

Maşallah aracın diri duruyor, ancak ben de siyah jantları hiç sevmiyorum , tabi zevk meselesi kardeşim :) bu arada jant ve lastikler sanırım 14" ?

suluboya44 ben avanos tayım bugün arabayı nevşehir sanayisine bıraktım tamponda ufak tefek boya atmalar vardı onun için boyaya bıraktım. bir de deri döşeme yapılıyor perşembe gününe bitecek galiba, deri döşmeden sonra hedefim angel farlar ve arka ledli stoplar buluşma nerde nezaman yapılıyor gelmek isterim çok

mrb deri döşemeyi ne kadara yaptırıyorsun. bitince resimleri paylaşırsan sevinirim. benimde yarım deri (ortası kumaş) yaptırma niyeyim var.

Gökhan abi akşam söyleyemedim orta nubuk kenarlar deri yaptır vw lerdeki gibi çok güzel olur

Geri