kapı acıldıgında farların yanması

Emre_H7070

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar gecenlerde arabaya bindiğimde arabanın üstünde kontak anahtarı yokken elim uzunları yakan kola gitti ve uzunlar yandı ve sonra kendiliğinden belli bi süre sonra söndü.Benim sorum nasıl aracın kapılarını kumandayla actıgımızda arka plaka ısıkları yanıyosa bunu farlara ve arka stoplara da uygulamamız mümkün mü arıza ısıgı vs problem cıkarır mı?

ilk bahsettiğiniz follow me home özelliği.
diğer bahsettiğiniz kumandayla açma işlemi yapılabilir diye düşünüyorum.bilgi amaçlı yazayım:coorsa d de kapı açma tuşuna 2 kere basınca kısa farlar yanıyor dışarıdan.

yapılır ama orjinal kumandası olmayan araçlarda iyi bir alarm sistemi olması lazım,arıza yaparsa sorun çıkar....

benim araçda var o dediğiniz alarmla alakalı bir şey kapıları açdım mı aracımın far sensöründeyse kısalar yanıyor kapalı 0 konumundaysa sadece parklar yanıyor ama fazla değil yani dörtlü şeklinde 2 kere yanıp kapanıyor 3 saniye bilemedin 5 saniyelik bir şey

kapattınmıda gene aynı olarak otomatik far devredeyse kısalar 0 konumundaysa parklar şeklinde alarm follow me home özelliğini devreye sokuyor geceleride iyi oluyor..

tamamen alarmla ilgili bir şey yani öyle ek bir şey yapmana gerek yok benim alarm aldığımda aracın üstündeydi alarm ama piyasadaki 40-50 tl lik alarmlar bu işi görür sanırım

a3 lerde de var. Dediğin gibi arka park lambalarına bağlansa çok tatlı olur ama iyi bi elektrikçi lazım. Bide bunun bi devreye sokma çıkarma tuşu lazım.

Devreden cıkarıp sokma sart mı sonucta plakalıklar nasıl yanıyorsa aynı sekilde onlarda öyle olacak

Geri