kapı altı led

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilker75

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracıma opel amblemli kapı altı led taktırdım yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 101_5954.webp
    101_5954.webp
    40.5 KB · Görüntüleme: 213
  • 101_5953.webp
    101_5953.webp
    65.2 KB · Görüntüleme: 147
  • 101_5952.webp
    101_5952.webp
    14.8 KB · Görüntüleme: 139
bundan bende takacaktım fakat şu şahincilerde bundan yaptırır diye vazgeçmiştim:(

Güzel olmuş nereden temin ettiniz acaba?

gittigidiyor.com da vardı. benım asıl sorum kendiniz mi monte ettiniz yoksa elektrikçi mi monte etti? led sadece kapıyı açtığınızda mi aktif oluyor yoksa kontağı açtığınızda mı

Bildiğim kadarıyla lede giden kablolar arabanın içindeki aydınlatma lambasından çekilerek bağlanıyor ve kapılar açıldığında aktif oluyor... kapıyı alttan delmek gerekiyor. ama şimdi çıkan yapıştırma bantlılar var onu alta değilde iç tarafa doğru yapıştırıyorsunuz hem yere aydınlatma veriyor hemde kapı açıldığında kedi gözü görevi görüyor. bildğim kadarıyla kutudan delme aparatı çıkıyor bu nedenle eli yatkın arkadaşlar kendileri takabilir.

Bildiğim kadarıyla lede giden kablolar arabanın içindeki aydınlatma lambasından çekilerek bağlanıyor ve kapılar açıldığında aktif oluyor... kapıyı alttan delmek gerekiyor. ama şimdi çıkan yapıştırma bantlılar var onu alta değilde iç tarafa doğru yapıştırıyorsunuz hem yere aydınlatma veriyor hemde kapı açıldığında kedi gözü görevi görüyor. bildğim kadarıyla kutudan delme aparatı çıkıyor bu nedenle eli yatkın arkadaşlar kendileri takabilir.

kapıyı delmek uzun vadede kapı sacıda çürüme vs gibi problemler çıkarmaz mı birde ledin ampul ömrü ne kadar acaba ? montajını detaylı anlatan bir resim yada metin paylaşabilir miyiz?:cool:

kapıyı delmek uzun vadede kapı sacıda çürüme vs gibi problemler çıkarmaz mı birde ledin ampul ömrü ne kadar acaba ? montajını detaylı anlatan bir resim yada metin paylaşabilir miyiz?:cool:

Kapı sacını değilde iç trim plastik aksamı deliyorsun muhtemelen ypanlar en azından bugüne kadar öyle yapmıştı. montaj yapmadığım bende resimler yok farklı bir forum sayfasında astra j ye uygulama yapılmıştı. ama delmek istemeyenlere. Opel de vardı elinde örnek olsun diye paylaştım bence delmeden ziyade bu daha mantıklı

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...i-alti-isikli-logo-netron-dan-136435070/detay

Kapı sacını değilde iç trim plastik aksamı deliyorsun muhtemelen ypanlar en azından bugüne kadar öyle yapmıştı. montaj yapmadığım bende resimler yok farklı bir forum sayfasında astra j ye uygulama yapılmıştı. ama delmek istemeyenlere. Opel de vardı elinde örnek olsun diye paylaştım bence delmeden ziyade bu daha mantıklı

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...i-alti-isikli-logo-netron-dan-136435070/detay[/QUOT

İlker'in söylediği daha mantıklı ama dayanıklı sağlam olurmu ?:bir:

süper olmuş:bir:

Geri