Kapı destek sorunu yardım lütfen..

Elegance06vip

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,benim 2006 model elegance aracımda kapı destek sorunum var nedir diye sorarsanız şöfor kapım açılırken tık tık kırılır gibi ses çıkarmakta bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ?Var ise çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler.

Kapı desteklerinizi değiştirebilirsiniz, çok pahalı bir parça değildir. Ama sorun onlarda mı acaba?

Onlarda sorun kasıntı yapıyor belli bir noktaya gelince kapıyı açarken ve en son tık diyor kapı tekrar rahatlıyor aynı hareket kapıyı kapatırkende oluyor sordum balıkesirde yaşıyorum burada 120 130 tl civarında fiyatlar sizin bir bilginiz var mı fiyat konusunda ?

Fiyat konusunda bilgim yok, bu 4 adet fiyatımı? 4 adetse normal gibi. Birde netten bakın, sponsor linkleri var üstte.

Kapı destekleriyle ilgisi yok. Kapı gergisi değişecek. Anahtar teslim 82 TL fiyatı var.

aynı sorun bende de vardı bir zmanlar. vectra b kapı gergisi 50 tl dediler.
bende gergiyi kendim söktüm baktımki bağlantı kulağı kırılmış ve kapıyo açıp kapatırken kasıntıı yapıyor. kapı gergisini alıp arkadaşın dükkanda kaynak yaptık şimdi canavar gibi.. bi sorun yok.
resmini eklediğim gergi kolunda kırılan yeri belirttim. muhtamelen seninkide öğle olabilir. önce bi söküp kendin kontrol et eğer böyleyse boşu boşuna para verme yenisini..

http://imageshack.us/photo/my-images/688/y2316zi.jpg/

Son düzenleme:
Geri