kapıları açamıyorum acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nouma_17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nouma_17

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:(:(:(2003 vetra c aracım kapıları hiçbir şekilde açılmıyor anahtar üzerindeki kırmızı ışık yanıyor manual olarak çevirerekte açamıyorum ne yapmalıyım tşk.ederim çok acil:(

aracı orjinal olmayan anahtarı veya yabancı bir cisimle açmaya çalışılırsa araç kendini kilitler..
Çoğu opellerde bulunan ''Gizlilik'' güvenliği devreye girmiş olabilir..
Gizlilik özelliği devreye girdikten sonra aracın orjinal anahtarıda aracı açmaz. Beyinin resetlenmesi gerekir.

ne yapmamı önerirsiniz kendimiz birşey yapabilirmiyiz.

eger bahsedilen gibiyse cam kırılp kaput açılacak :(

Bagaj açılıyor mu?

bagaj ve kapılar açılmıyor öyle bakıyoz arabaya hiçbirşey yapamıyorum anahtarın pilini falan değiştiriğim diyorum ama mantıklı değil sanırım

servis çağırın uğraşmayın

Benzeri bir olay benim de başıma geldi. Aracı baz istasyonlarının yoğun olduğu bir yere park etmiştim. Aracı kumanda ile açamadım (arkamda park eden aracın sahibi de elinde anahtarla uğraşıp duruyordu) Manuel olarak sadece sol ön kapı ve bagaj açılıyordu. Anahtarla manuel olarak sol ön kapıyı açıp araca girdim bu seferde alarm devreye girdi. Sonuç olarak herhangi bir şekilde arabanın mevcut elektrik sistemi karışıyor. Kutup başı sökülüp biraz beklenip tekrar takılacak. Yanlız sizin aracınızda aracın sol ön kapısının veya bagajın manuel olarak açılmaması ilginç, bence yedek anahtarla bir daha deneyin.

geçen gün arkadaşın wolkswagen golf tede aynı problem olmuştu meğer akü bitmiş onun için kapılar açılmıyordu bagaj kapısını bi şekilde açtık kaputu açıp aküyü değiştirdi ve herşey noormale döndü bilgi vermesi amacıyla istersen bi dene derim kaputp bi şekilde açmaya çalışş.

bizim astrada akü bittiği zaman olmuştu servisi çağırmıştık yapmıştı

Geri