Kaportacımı Açsam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRAL

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
internette gezerken bi ürün gördüm:)))Acaba alsak ufak göçükleri neyim yapamazmıyım ürün para değil aama iş görürmü kullanan varmı hahah isleri büyütür makınamla kaportacı bile açarım belki hahahahah:)))tabiki isin dalgası bi yana bu ürünü kullanan varmı hiç 10 liralık üründen çok şey beklemiyorum ama hiç deneyen oldumu?
http://www.bitenekadar.com/index.cf...sionid=60302498139c0b4e86887b5a3cf7a5857433TR

Bende bir ara almak istedim ama mantıklı gelmedi açıkcası bana.Basit bombelerde işe yarayacağını düşünüyorum o'da kırk yılda bir ...Ekmeği ekmekciye teslim etmek gerek...

Hem kaportacıların kullandıkları vakkum tabancaları daha profesyonel ...

Bu tür işler için içerden bir yumruk vurmak bedava. Amatör kullanıcılar için ürün bana çok kullanışlı gelmedi :(.

Göcükleri düzeltmek öyle basit bir iş değil, sür silikonu çek düzelsin! Bu ürünlerin videoları çok yanıltıcı ve dikkat edin aynı çizik kalemlerinin reklamları gibi genelde kırmızı araba üzerinde deneme yapıyorlar.

Ömer senin Anadol'da bu ürün acayip işe yarar :)

pek kullanışlı değil.. birde kullanmak zor.. silikon çok önemli tam göçüğü çekecekken pat bırakıveriyor.. sağlam silikonda kullanılmıyor boyaya zarar verebiliyor vs.vs.vs.

sıcak sılıkon sıkıyor boyaya zarar vermez herhalde eli yakıyor :D

Göçük yerindeki boya zarar görmüşse, düzeltme esnasından mutlaka boya dökülüyormuş. (bir ara ben de araştırmıştım, kullanıcı yorumlarında yazıyordu...)
Boyanın döküldüğü yerler genellikle çizgi üzeri yerler oluyor...

Geri