Kaput koruma filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar kaput koruma filmi yaptırmak isteyeniniz var mı? isteyen arkadaşlar varsa bi kaç kişi gidersek pazarlık yapabiliriz..

Mat siyah komple mi dusunuyosun yoksa saydam mı. Benim arkadaşın boya kabarmaya baslamıstı. Komple mat siyaha kaplattı fena olmadı ama işçilik onemlı.

tanesini 50 liradan tertemiz çıkartırım araç sayısı fazlalaşırsa ufak bı mıktar daha düşebilirim tabi boyama işlemiyle deil folyo kaplama yöntemıyle reklamcıyım :)

hatta isteyen olursa komple aracının rengını bilem değişebiliriz :)

tanesini 50 liradan tertemiz çıkartırım araç sayısı fazlalaşırsa ufak bı mıktar daha düşebilirim tabi boyama işlemiyle deil folyo kaplama yöntemıyle reklamcıyım :)

hatta isteyen olursa komple aracının rengını bilem değişebiliriz :)
:):):):):):):d:d:d:d:d:d

Mat siyah komple mi dusunuyosun yoksa saydam mı. Benim arkadaşın boya kabarmaya baslamıstı. Komple mat siyaha kaplattı fena olmadı ama işçilik onemlı.

ben saydam düşünüyorum. görüntü değil tamamen sağlık açısından =)

arkadaşlar yaptırmak isteyen yoksa ben yaptıracağım bu hafta içi, son çağrımdır =)

yaptırdınmı benim c3 tede vardı muayenede söktüm. siyah çok hoş duruyor...
birde kaça yaptırdın nerede....

nerede kimler yapıyor bunu ben Şanlı Urfadayım yaptıracak bir yer bilmiyorum birde siyah yaptırdık diyeli çıkarınca aracın diğer bölümleriyle ilgili renk farklılığı oluyormu

Geri