Kar paleti....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu bilgilere benimde ihtiyacım war yaydan dolayı zincir takamıyorum zaten arka tekerle çamurluk arası yarım cm boşluk var ne yapcağımı da bilmiyorum :( bazen düşünüyorum ben karda dursam başkası duramaz bütün body kit modifiye boşa gider en iyisi hiç çıkmamak karda diye :(

ben kullanmadım ama bır yakının kullanıyor vectra a kasada ınanılmaz bırsey tavsıye ederım

bunun paletle alakası yok. zincirden ne farkı var ki bunun. kar paleti değil bu. bir nevi zincir.

arkadaslar ben kislik lastik kullaniyorum bence ucuz yollu dört cant bulup kislik lastik takmak daha mantikli hafif buzlu yada kar yagisli havalarda kislik lastigin yol tutusu daha güvenli hem böylece güzelim yazlik lastiklerinizide korumus olursunuz.

gece çalınmazmı o yaw

Bana sorarsanız şu ana kadar anlatılanların çok sessiz yada bildiğimiz zincirden pek farkı olduğu kanaatinde değilim.(kullanım kolaylığı ve performans anlamında) şimdi size bir link vereceğim sanırım Murat ve Tezcan beylerin ihtiyacına hitap edecektir.ben bunlardan kullandım üstelik takması çok kolay ve illaki karlı bir zemin gerekmemekte.belli bir süre asfalt zeminde rahatca gidilebiliyor.sarsındı veya titreşim yapmıyor.çokda sessiz.tavsiye ederim.
http://www.arabamaraba.com/asp/listgroup.asp?group=170-02

Son düzenleme:
Geri