Karar vermek zor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zmeric

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar
dıyelımkı arabayı degıstıreceksınız
ıstedıgınız arabadan ıkı tane buldunuz
mesela bırı benzınlı 50.000 km'de 20.000.- YTl
dıger lpg'lı oda 50.000 KM'de 21.000.- YTl
hangısını tercıh edersınız bu lpg olayına fena taktım ben.

20 olanı alırım lpg li almam eğer lpg ye ihtiyaç olursa o 1 milyarlık farkla zaten taktırırım;)

ben kendi adıma konuşayım çoğu zaman araba ilanlarına bakıyorum LPG varsa direk kafadan eliyorum
bu arada Ankara da optimum var kapalı garaja gireceğim önümde bi tane araba var bu bomba durumlarından filan dolayı arabanın bagajını dahi açıp bakıyorlar kapalı garaja almak için önümdeki arabada LPG varmış almadılar içeri adam geri geri zor bela çıktı otoparkın girişinden çok kötü oldu valla

Opelim net'e hoşgeldin;

Yönetim tarafından üye arşivinde kendini tanıtmadığın tespit edilmiştir ve mesajların silinmiştir.Forum kuralları gereği kendini üye arşivi anabaşlıgı altında tanıtırsan seviniriz

Bu hayat pahalılıgında LPG

slm ben boldmen opel astra kullanıyorum.benzinmi lpg mi derseniz tabiki benzin,fakat diğer birtakım özelikleri karşılaştırırsak türkiye şartlarında lpg öne geçiyor. bunlar ne derseniz. benzinle lpg karşılaştırırsak aracın performansı %6-7 LPG de düşüyor,araç kuru çalışıyor derseniz buna katılmam yeni çıkan LPG istasyonlarında yakıt baya kaliteli,araca zararı varmı derseniz bunu makina mühendisleri incelemişler sonuç zararı olsa izin verilmez.güvenlik derseniz LPG tankları şu anda 120 bar basınca dayandıgı söyleniyor. yani allah korusun büyük bir kaza anında dahi araba pert olur LPG tankı saglam kalır ki benzin depoları plastik oldugu dikkate alınırsa ne demek istedigim anlaşılır sanırım. gelelim anönemli meseleye yakıt masrafı: ben benzinle şehir içi km.de 230-240 ykr. yakarken sıralı tip LPG taktırdıktan sonra 120 Ykr. yakmaya başladım. LPG ile km.de 0,09lt kullanıyorum kısaca. bu hayat pahalılıgında arabaya binmek gerçekten araba kullanmak istiyorsanız LPG::::

her otoparka girdiğimde soruyolar banada lpg li mi diye. yaw dizel sesinide mi duymuyonuz :D bu arada yanlış anlamayın ben onlara kızmıyorum helal olsun görevlerini yapıyolar. dizelin sesini bilmek zorunda değiller yani.

Bende benzinli olanını seçerdim. Arabanın motorları benzin için üretiliyo benzini yakması için. biz ona lpg gönderiyoruz. bence motora çok zararlı. son çıkan sistemler her ne kadar zararı yok densede, yinede zararlı olduğu düşüncesindeyim. Çok kilometre yapmıcaksan lpg liyi ele derim. yoksa düşünülebilir, maalesef ülkemizdeki benzin fiyatları yüzünden

tabikide orjinal olanı yani benzinli olanı.nasıl bir dönüşüm yapıldı ne derece güvenilir bilemezsin.Taaa ki benzin fiyatı tak dedirtti o zaman sen dönüştürürsün lpgye.Aslında o derece tercih edilmeyecek bir seçenek değil artık çok gelişmiş teknolojiler uyguluyorlar lpg de ama yinede sen kendi arabana taktırırmısın dersen 5 kuruş fazla yakıta veririm genede taktırmam

Geri