Karaşimşeğim :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dejampe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Karaşimşeğim :D

maşallah allah kaza bela vermesin.

maaşallah Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

dejampe link' Alıntı:
sağol... amin... cümlemize...

Kardeşim aynı aracın bronz kahverengisini yarın ben teslim alıcam kısmetse. Aracına ekstra olarak neler yaptırdın? Benim gördüğüm kadarıyla pedallarda var ve basamaklık takmışsın? Bir de 3d paspası nereden aldın ben de düşünüyorum da sedan için bulamadım henüz... Bu arada hayırlı uğurlu olsun, kazasız ve sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah kara şimşeğini :)

seozza link' Alıntı:
Kardeşim aynı aracın bronz kahverengisini yarın ben teslim alıcam kısmetse. Aracına ekstra olarak neler yaptırdın? Benim gördüğüm kadarıyla pedallarda var ve basamaklık takmışsın? Bir de 3d paspası nereden aldın ben de düşünüyorum da sedan için bulamadım henüz... Bu arada hayırlı uğurlu olsun, kazasız ve sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah kara şimşeğini :)

sanada hayırlı olsun o zaman... pedallar opc... basamkları gittigidiyordn aldım...3d paspası hepsiburadadan aldım..sedan ile hb paspaslar birbirne uyuyor. allah kaza bela vermesin sanada.

abicim maşallah hayırşı ugurlu olsun bende de beyazı var sedanın.siyah da güzel görünüyor gerçekten.astra kapı eşiğini ne kadara aldın ben de sipariş vermeyi düşünüyorum..

allah kaza bela göstermesin güle güle binin ...  acaba ne kadara aldınız

Geri