Karter Muhafazası

veteriner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sevgili opelseverler. Dün opel astra G 2003 model comfort arabama carter muhafazası takdırdım. (Metal.) Fiyatı : Civatalar da dahil sadece 50 ytl.....İşçilik 5 ytl..
Kanala ben de girdim aracın altına baktım. ORJİNALİ GİBİ DURUYOR.İçim rahatladı. Artık yol ortasındaki taş çakıl vb şeyler beni korkutmuyor.Arabam da bana " yav ne iyi ettin de altımı bağladın" der gibiydi.))) Bilginize.........

iyiki taktırmıssın. çok faydasını görürsün ilerleyen zamanlarda. bende aracı ilk aldığımda muhafaza taktırmıstım. bu arada aracında hayırlı olsun korumanda :D

bizim buralar içinde muhakkak lazım ama üşengeçlikten birtürlü gidip taktırmadım 60-80 gibi fiyatları..

aldığımda bende ilk iş tajtırmıştım.. evvelki sahibinin yaptığı ise aymazlığın ta kendisiydi. Opel firmasının yaptığına ise isim bile bulamıyorum..
bulsam da yazamıyorum..

aldığımda bende ilk iş tajtırmıştım.. evvelki sahibinin yaptığı ise aymazlığın ta kendisiydi. Opel firmasının yaptığına ise isim bile bulamıyorum..
bulsam da yazamıyorum..
abi allhaın almanı bu arabayı asfalt için yaptı :D türkiyenin köstebek yuvaları için değil :D ayrıca yakıt ekonomisi açısından da aynı durum geçerli :D

Sevgili opelseverler. Dün opel astra G 2003 model comfort arabama carter muhafazası takdırdım. (Metal.) Fiyatı : Civatalar da dahil sadece 50 ytl.....İşçilik 5 ytl..
Kanala ben de girdim aracın altına baktım. ORJİNALİ GİBİ DURUYOR.İçim rahatladı. Artık yol ortasındaki taş çakıl vb şeyler beni korkutmuyor.Arabam da bana " yav ne iyi ettin de altımı bağladın" der gibiydi.))) Bilginize.........
Hayırlı olsun. Darısı başıma. Ha bu arada arabanın düşündüklerine hayran oldum.

ülkemiz yol koşullarında karter muhafaza şart !

Geri