Kaset Çalıra Cd Çalar Yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k@dir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bi yakınımda combo var. kaset çalar mevcut. bunu cd çalar ile değiştirmek istiyoruz. kaset çalar büyük panelli yani cd çalar ile aynı panel. servisine götürdük. 900 ytl para istediler, ayrıca direksiyondan kumandalı olması şartını koştular. bunda yok. başka nerde nasıl ve kaç paraya yaptırabiliriz, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarla sevinirim.

Not: başlık Kaset Çaları Cd Çalar Yapma olcaktı yanlıştan dolayı özür dilerim :)

keçiörende power bass war oraya git öz-kal dan geliyorum de yardımcı olurlar

peki tahmini bi rakam söyleyebilirmisin, veya telefon felan verebilirsen ariyip konuşsam.

ya istediğin rakama cd çalar bulabilirsin sen illa büyük panel takılsın diyosan o zamn iş değişir

yok ben opelin şuanda kendi orjinal cd çalarından taktırmak istiyorum. yani vectralada, corsalarda ve bazı combolarda olandan. ama ilgine yinede teşekkür ederim

onu imkansız bişey zor bulursun 900 ytl de normal bi fiyat ama senin için garantiden değişen sağlam olan parçalar varsa opiste çalışmıştım ordan ayarlarız artık ben söylerim ok

:) tamam haberinizi bekliyorum

cumartesi günü yemktede görüşebiliriz bende gelcem sizde geliyosunuz heralde

evet ben orda olcam umarım sizde gelirsinizde tanışmış oluruz :)

gelcem bende kaçarmı ya geçenkindede wardım :D görmedin heralde hatta koku wermiştim

Geri