kat. iptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BabyFaceM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BabyFaceM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
img217.imageshack.us
arkadaslar aracıma egsoz ve hava fıltresınden sonra kat. iptali dusunuyorum fakat dizellerde yorumlar bıraz kafa karıştırıcı bu konuda gercekten bilgi sahibi olan birileri warsa yardımcı olurlarsa cok memnun olurum

yine bilgi benden olsun :) kat iptali aracı rahatlatıyor yüksek devirlerde daha hızlanıyorsun bide egsoz taktırırsan deyme keyfine

egzos var arkdsım magnex bayada büyük bir egzos =) bakalım sırada o var onuda deniyecegiz.Başka bilgisi olan arkdslarda paylaşırlarsa sevnrm...

2 ay önce mecburiyetten iptal ettirdim şirketin 2006 model dizel citroen c4 aracındakini sonuç sesi değişti,biraz daha sportif bir egzost sesimiz oldu,(hatta patron bu araç böğürüyor kaç paraysa git taktır dedi fiyatını söyleyince vazgeçti :)) performansı arttı,kalkışlarda farkını hissettiriyor nerden bu kadar eminim çünki aynı marka model 2 tane var ikisini de sık sık kullanıyorum ayrıca yetkili servisteki ustayla baya konuştum korkma böyle daha iyi 3-5 hp artış bile olmuştur dedi ben kullanırken sorun yaşamıyorum arıza lambası falan da yakmadı.........

Son düzenleme:
ozamaan bnde bugun gidiyimmmmmm bu işlemı yaptırmanın malıyetı tahmınen nekadardır bı bılgın varmı

ozamaan bnde bugun gidiyimmmmmm bu işlemı yaptırmanın malıyetı tahmınen nekadardır bı bılgın varmı
ben yalan olmasın egzostcuya 20 ya da 30 ytl vermiştim katalizatörü sökmesi için zor bir iş değil zaten ama bence sen biraz daha yorum al ondan sonra başla işe gerçi benim calibrada da iptal ettirmişler :D

abii çok saol ya walla bnı cok aydınlattınnnnn
sözüne güvenıyorum abi baska yoruma gerek yok buun gıdıyorummmm :)

kat iptalinide başarıyla gercekleştirdim seste ve performansta tatmin edici bi değişim oldu enazından 20 ytl werdım ve fazlasını aldım performans olarak : )

hayırlısı olsun gaza gelip cok basma mazot-benzin fiyatları malum :)

Geri