Arkadaşlar geçenlerde Ankara Kentpark alışveriş merkezinde aracım park halinde iken bir bayan yanıma park etmeye çalışırken sağ kapılar tarafından aracıma dalmış. Hanımefendi geri vites diye ileriye takmış olan olmuş ve koskoca 3 parklık yerde aracıma vurmuş. Sağolsun güvenlikçiler olaya müdahil olup beni bir şekilde buldular. Birde iki saat aman trafik sigortam bozulmasın kocamı çağırim kayınbabamı çağırim yok parası neyse verim diye 3 saatimi heder etti. Çok sinirlendim hiç kaza yapmadığım aracımda iki kapı boyalı artık (yetkili servis değişim dedi ama ben boyayın yoksa özelde yaptıracağım dedim). Yetkili serviste Kaskodan yaptırdım. Tramer sonucu karşı taraf %100 kusurlu çıktı.
Şimdi ben aracım için değer kaybı talebinde bulunmak istiyorum. Yetkili servis en az 2000 TL değer kaybı olduğunu bildirdi. Bu değer kaybı nedir nasıl talep edilir? Kendim takip edebilir miyim yoksa avukatlık bir durum mu? Sırf her önüne gelen araba sürüyorum diyerek trafiğe çıkmasın diye bu işi takip etmek istiyorum. Karşı tarafın sigorta şirketi Sompo Japon Sigorta. Daha önce bu konuyu yaşayan, gören duyan arkadaşlar varsa bilgilendirmede bulunurlarsa sevinirim. :huh:
Şimdi ben aracım için değer kaybı talebinde bulunmak istiyorum. Yetkili servis en az 2000 TL değer kaybı olduğunu bildirdi. Bu değer kaybı nedir nasıl talep edilir? Kendim takip edebilir miyim yoksa avukatlık bir durum mu? Sırf her önüne gelen araba sürüyorum diyerek trafiğe çıkmasın diye bu işi takip etmek istiyorum. Karşı tarafın sigorta şirketi Sompo Japon Sigorta. Daha önce bu konuyu yaşayan, gören duyan arkadaşlar varsa bilgilendirmede bulunurlarsa sevinirim. :huh: