Kaza yaptim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mtunc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mtunc

VIP Üye
33-Mersin
Siteyi ziyaret et
Bugün istanbul karaköy tarafında duraklama halindeyken arkada oturan yolcunun kapıyı aralamasi ile belediye otobüsü arka kapıya çarptı. Bu kadar yakın geçmesine mi sasirayim arkadaşımın dikkatsizligine mi bilemedim. Allah tan kimsenin canına birşey olmadı. Aracimi odak opel serviseni bıraktım. Haftaya çıkacak.20180517_125053.webp

Rabbim beterinden korusun. Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun size birşey olmamışya gerisi önemli değil olacakmış daha beterinden korumuş Rabbim sizi

Amin teşekkür ederim arkadaşlar.

çok geçmiş olsun hocam..

Geçmiş olsun kusuru sizde bulacaklardır. Belediye otobüsüyle kaza yapmaktan ayrı korkarım ben yolcu ücret tahsilatı, çalışmadığı gün boyunca kazanacağını kaza yapandan tahsil etmek falan. Asparagas mı bilemiyorum ama çevremde söylenenlerden dolayı hep korkmuşumdur.

Geçmiş olsun kusuru sizde bulacaklardır. Belediye otobüsüyle kaza yapmaktan ayrı korkarım ben yolcu ücret tahsilatı, çalışmadığı gün boyunca kazanacağını kaza yapandan tahsil etmek falan. Asparagas mı bilemiyorum ama çevremde söylenenlerden dolayı hep korkmuşumdur.

Eğer 8 de 8 siz suçluysanız evet belediye otobüsleri talep ediyor sigortanızdan olmadı mahkeme kararı ile.

Geçmiş olsun..Ön kapıdada hasar var sanki..Allah korumuş..Baya yakında geçmiş...

Geri