Kesin Bir Sonuç gerek

Mecid

Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
Aracim 1997 astra hecbek 1.6 yazin aracin harareti surekli trafikte 100lere geziyor.
Termostat,radyator,hararet musuru gibi parcalari degisimi o harareti dusururmu yani o parcalari degistirsem 90 95lerde dursa klima acikken mesela bana yeter yani yazin klima acip gezemiyorum surekli hararet 100lerde klima actigimda 100ude geciyor bi yardimci olun tesekkurler.

Bence düşürür. Birde güzel antifriz kullanırsanız çok iyi olur. Termostatı düşük dereceli bulursanız daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Mecid
Aracim 1997 astra hecbek 1.6 yazin aracin harareti surekli trafikte 100lere geziyor.
Termostat,radyator,hararet musuru gibi parcalari degisimi o harareti dusururmu yani o parcalari degistirsem 90 95lerde dursa klima acikken mesela bana yeter yani yazin klima acip gezemiyorum surekli hararet 100lerde klima actigimda 100ude geciyor bi yardimci olun tesekkurler.
Bunda termostat derecesi ve su kanallarının durumu çok önemli çeşme suyu kullanılıp kireç ve pas yaptıysa soğutma performansı düşer bunun için aşağıdaki linkteki ürünü birkaç sefer kullanabilirsiniz. Yaklaşık 3 sefer aracınızın sistemini temizler. Daha sonra saf su ve antifriz kullanın. Sistem temizleyicileri ve antifiriz kullanımında çürüyen fonta ve borularda kaçaklar olabilir bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mecid
Bence düşürür. Birde güzel antifriz kullanırsanız çok iyi olur. Termostatı düşük dereceli bulursanız daha iyi olur.
Tesekkur ederim

Geri