kilometre gösterge sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan badwet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

badwet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba birkaçgündür arasıra kontağı açtığımda kilometre göstergesi 0 ile 10 km arasına geliyor yani yaklaşık 5km ve aracı çalıştırıp yürüdüğümde kilometre aşağı yukarı 5 km fazla gösteriyor durduğumda yani rölantide tekrar 5km ye düşüyor sıfıra düşmüyor,tekrar aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda normale dönüyor.yani arasıra yapıyor.böyle bir problem ile karşılaşan oldumu??

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba birkaçgündür arasıra kontağı açtığımda kilometre göstergesi 0 ile 10 km arasına geliyor yani yaklaşık 5km ve aracı çalıştırıp yürüdüğümde kilometre aşağı yukarı 5 km fazla gösteriyor durduğumda yani rölantide tekrar 5km ye düşüyor sıfıra düşmüyor,tekrar aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda normale dönüyor.yani arasıra yapıyor.böyle bir problem ile karşılaşan oldumu??

Ben bile bu konuyu açtığımı unutmuştum arasıra bu problemle karşılaşıyorum kontağı açtığımda marşa basmadan kilometre göstergesi 5 km gösteriyor dolayısıyla yolda giderkende 5km fazla gösteriyor.tekrar stop edip kontağı açtığımda normale dönüyor.

Geri