Kısa ve Uzun Farlar İçin Bu Ampuller Yasak mı?

cagatay16

VIP Üye
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
Ben kullanıyorum aydınlatma çok guzel ama uzun yolda sıkıntı oluyor karşıda kinin gözünü aliyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sellektörde şahane oluyo :D

hocam muayenede geçirmiyorlar.Merceksiz arabalarda sadece karşıdaki arabaya değil önünüzdeki arabanın aynaları da sizin ışıktan dolayı sürenin gözünü alıyor ya mercek taktırıp kullanacaksınız ya da kullanmayacaksınız yoksa millet bir sürü küfür ediyor.

Isınma problemi oluyor mu peki. Bursa muayeneden geçiyor geçen yıl benim araç muayene olurken birinde vardı. Farı kapatıp ampule baktılar xenon olmayınca geçti. Göz alması kötüymüş ayarla düzeltilemez mi?

Isınma problemi olmuyor çünkü arkasında fan var muayeneden geçiyor çok az bi düzelme oluyor ben yaptırdım ayar muayne den kalsa bile söküp takması 5 dakika ;)
Evet sellektorde çok güzel oluyor şimşek gibi çakıyor benim hem uzun Led hem kısa ;)

Isınma problemi olmuyor çünkü arkasında fan var muayeneden geçiyor çok az bi düzelme oluyor ben yaptırdım ayar muayne den kalsa bile söküp takması 5 dakika ;)

Ampulü değiştirmek kolayda bizim corsaların kısa ampul kapaklarını takmak için ön tampon ve farı sökmek gerekiyor:) Bu linkteki fansız model tavsiye edeceğiniz linkler var mı?

O da fanlı arkasında ki topak yer fan işte

Fotolarda fan yok alttan fotosu var. Fanlılarda kpak kapanıyormu arkası epey büyük duruyr

Fotolarda fan yok alttan fotosu var. Fanlılarda kpak kapanıyormu arkası epey büyük duruyr
Ayriyetten bi fan yok işte hepsi resimde görüldüğü gibi küçük bisey ekranda gördüğün arkasında ki yuvarlak kısım in içinde fan

gsli G3 den saygılar ;)

Geri