Kişin cruise control ile araç kullanmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06kpr19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba ;

bu aylarda uzun yolda hiz sabitleyici ile araç kullanmak mantiklimidir.
bu hafta uzun yolda hiz sabitleyiciyi kullanarak biraz kullanmaya caliştim ama malum yerde karlanma ve buz vardi açikcasi çok da güvenemedim araca sonucta benim kontrolum disinda bir sürüş oluyor.
kimine görede yüksek viteste düşük devirde sabitlendiginde faydali oldugu yonunde
bilgilerinizi bekliyorum.
tşk,

bu konuda forumda bır uyarı vardı.yagıslı havada hız sabıtleyıcısı kullanmanın tehlıkelerınden bahsedılmıstı.aracınız hız sabıtleyıcıde ıken o hıza tutnabılmek ıcın gerekırse gaz pedalına asırı yuklenebılır.bu durumda aracı kontrol etmek mumkun olmayabılıyor.hatta dedıgım konuda aracın havalandıgı gıbı bır bılgı vardıyanılmıyorsam

hız sabitleyici kaça ayarladığınızla ilgili bir durum bence.
otobanda kışın da olsa hız sabitleyici kullanmak sorun olmaz.zeminde sorun hissederseniz frene hafifçe dokunmak yada kontrol kolundan işlemi iptal etmek mümkün.
hız sabitleyiciyi açınca sonuçta sürücü koltuğunu terketmiyoruz.

bu konuda forumda bır uyarı vardı.yagıslı havada hız sabıtleyıcısı kullanmanın tehlıkelerınden bahsedılmıstı.aracınız hız sabıtleyıcıde ıken o hıza tutnabılmek ıcın gerekırse gaz pedalına asırı yuklenebılır.bu durumda aracı kontrol etmek mumkun olmayabılıyor.hatta dedıgım konuda aracın havalandıgı gıbı bır bılgı vardıyanılmıyorsam

TEŞEKKÜR EDERİM,

BİLGİN İÇİN.HASAN KARDEŞİM SENI HAZIR YAKALAMIŞKEN BIŞEY DAHA SORAYIM MADEM BU KONU BOYLECE KAPANDI :d
ŞİMDİ BU YAĞMUR SENSÖRÜ ARABA ÇALIŞTIGINDA OTOMATIK OLARAK DEVREYE GIRMIYOR BENDE TAKI BEN KOLU 1 KERE YUKARI KALDIRDIKTAN SONRA ÇALLIŞMAYA BAŞLIYOR.AYARI "0" DA KALDIGINDA DEVREDE OLUYORMUS AMA AYARININ "0" DA OLDUGUNU NASIL ANLIYORUZ KAPANDIGINDA BI SES GELIYOR ONDAN MI?
BIDE AYNI SENSOR ARKA SİLECEK İÇİNDE GEÇERLİMİ?

TEŞEKKÜR EDERİM,

BİLGİN İÇİN.HASAN KARDEŞİM SENI HAZIR YAKALAMIŞKEN BIŞEY DAHA SORAYIM MADEM BU KONU BOYLECE KAPANDI :d
ŞİMDİ BU YAĞMUR SENSÖRÜ ARABA ÇALIŞTIGINDA OTOMATIK OLARAK DEVREYE GIRMIYOR BENDE TAKI BEN KOLU 1 KERE YUKARI KALDIRDIKTAN SONRA ÇALLIŞMAYA BAŞLIYOR.AYARI "0" DA KALDIGINDA DEVREDE OLUYORMUS AMA AYARININ "0" DA OLDUGUNU NASIL ANLIYORUZ KAPANDIGINDA BI SES GELIYOR ONDAN MI?
BIDE AYNI SENSOR ARKA SİLECEK İÇİNDE GEÇERLİMİ?

acıkcası benım aracım henuz gelmedı oyuzden arka sılecek hakkında bırsey dıyemeyecegım.ancak sılgeclerın 0 konumunda oldugunu dedıgınız gıbı o gelen clıck sesınden anlıyoruz.en azından 2006 enjoy da oyleydı :) sensorlu bır sılgec sıstemınde sızın kolu bır kere yukarı kaldırmanıza gerek olmamalı.zaten kolu bır kere kaldırdıgınzda fasılalı calısma moduna gecmıs olursunuz.bu aralıkta eger sız herhangı bır fasıla belırlememıssenız 6 sanıyedır.her 6 sanıyede bır aracın sılgeclerı calısır. sensorun bulundugu yerı temız tutmaya ozen gosterın algılayabılmesı ıcın

kullanım klavzunda yazan bılgı aynen soyle.
kolu hafıfce yukarı ıtın :) yanı manule kullanımda kı fasılalı calısma modu sensorlu araclarda otomatıge almıs oldugunuzu gosterıyor.bu drumda kolu bır kere yukarı kaldırmanız normal

Kolu hafıfce yukarı ıtın :) yanı manule kullanımda kı fasılalı calısma modu sensorlu araclarda otomatıge almıs oldugunuzu gosterıyor.bu drumda kolu bır kere yukarı kaldırmanız normal

Kolu hafıfce yukarı ıtın :) yanı manule kullanımda kı fasılalı calısma modu sensorlu araclarda otomatıge almıs oldugunuzu gosterıyor.bu drumda kolu bır kere yukarı kaldırmanız normal

yok abi o kitabi tamamen okudum da dediği kadar kolay anlaşilmiyo ben sevmedim eski arabam şahinin silecek kolu daha iiydi:)

bu arada arabanda hayirli olsun.
Tez zamanda kavusursun ins
ben de alali 10 gun oldu

sagolasın murat kardesım kazasız surusler hepımıze

benim corsa daki yağmur sensörünü bir tık yukarı alıyprsunuz yani fasılalı kısmına sonra başka ellemiyosunuz yağmur yağmaya başladığı zaman başlıyor çalışmaya yağmur kesildiğinde otomatik olarak duruyor ve yağış hızına göre hızını artırıyorr

Geri