kışkırtıcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ateş_54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ateş_54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
grnt038.jpg
grnt033j.jpg
grnt034g.jpg

Son düzenleme:
Araba çok güzel ama birşeyler yanlış olmuş, ya tampon çok abartı olmuş ya da jantlar olmamış tam olarak bilemiyorum. Fakat emek verilen temiz bir vectra olduğu kesin.

Ahmet Altınçubuk

güzel olmuşta,bulunduğunuz yer araç için alçak gelmesin,alt takımlar açısından.

yerınızde olsam orjınale cevırır gt tamponları ve sıslerı takarım hem orjınal olur hemde guzel olur

araca çamurluk şişirme uygulanmıs sanırım en azından önler öyle görünüyor hazır davlumbaza sürtme meselesi de ortadan kalkmısken ofsetli bir jant takmak gerek en azından araca uygulanan body yi bir nebze tolere eder ve daha şık görünür kazasız belasız sürüşler ...

aracı eski haline getirin bence gt tamponlarla daha güzel duracaktır. çok abartılı olmuş.

yorumlarınız için tşk ler zevkler ve renkler tartışılmaz ama jantlarını bende değişmeyi düşünüyorum çamurluklarda oynama falan yok orjinal tamponlarıda duruyor zaten genellik böyle beğendiği için bende böyle durmasını tercih ettim arkadaşlar

Vah garibim veci ne hale gelmiş o ne biçim tampondur yahuuu
hiç acımadınız mı veciye vah vah
gökhan bey tampon çok abartı olmuş gerisi hoş rengi spoyleri hoş olmuş gerci biraz fazla düşürürlmüş gibi ama bulunduğunuz yerde yollar uygunsa mesele yok demektir

jantlar offsetlı olması lazım madem böyle bır ışe kalkışılmış tam olmalı acıll ofsetlı jant takın daha guzel durur

Geri