kislik lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaslar lassa SNOWAYS ERA kislik lastik aldim kalitesi nasildir fiyati burdaki diyer markalara göre daha uygun fulda markasi ile hemen hemen ayni taktirmasi felan 330 euro türkiyede sanirim iscilik almiyorlar lastik alinca burda hepsi hesaplaniyo balans,lastikleri cikarma yenisini takma vs hatta eski lastikleri siz atin derseniz onlarda ücrete tabi

valla lassayı bilmiyorum ama geçen hafta tanesi 150 tl den 4 adet good year ultra grip aldım.lastik ölçüsü 195/65/15 .

merhaba arkadaslar lassa SNOWAYS ERA kislik lastik aldim kalitesi nasildir fiyati burdaki diyer markalara göre daha uygun fulda markasi ile hemen hemen ayni taktirmasi felan 330 euro türkiyede sanirim iscilik almiyorlar lastik alinca burda hepsi hesaplaniyo balans,lastikleri cikarma yenisini takma vs hatta eski lastikleri siz atin derseniz onlarda ücrete tabi

bende yeni aldım iyi lastik yorumlar böle diyor 135 tl tanesi

16 jantlar çok pahalı. Taneleri 200den aşağı yok hemen hemen...

continantal marka lastikleirmi her kış taktırırım.oldukça faydasını gördüm.lastiklerde fazlaca aşınma olmamasına rağmen 4 yıllık olduğundan seneye taktıramayacak ve atmak durumunda kalacağım.2009 da almıştım 2008 yapımıymış.siz siz olun alırken 2010 üretimi sakın almayın.lastiğinizin dişleri yıpranmasa dahi malesef kullanım ömrü dolmaktadır.

Geri